Stadion ser mere og mere klar ud til oprykningskampene

Det kører godt for Stadion i øjeblikket, og meget tyder på, at vore lokale håndboldgutter er klar til de svære kampe om oprykningen til 1. division, som venter i næste måned.

Torsdag aften vandt Stadion i Frederiksborg Hallen med 27-25 over Hillerød efter en flot håndboldkamp, hvor man hele kampen igennem var i front. Flere gange med 4-5 mål ! Og man skal endelig ikke tage fejl – hjemmeholdet spiller godt, og er et spændende ungt mandskab. Men heldigvis var Stadion bare bedre og sejren var fuldt fortjent. Det stod 12-10 ved pausen. Næste opgave er søndag den 25. marts kl. 15.30 mod Roskilde Håndbold i Roskilde-hallerne.

Og så er der trukket lod til næste runde af pokalturneringen. Her magede det sig sådan, at Stadion endnu engang skal have besøg af en klub fra ligaen, nemlig Nordsjælland Håndbold. Den kamp som skal spilles i ECV-hallen, kommer vi nærmere ind på.

Endelig skal det også med, at den første kamp i oprykningsspillet efter al sandsynlighed spilles søndag den 15. april i ECV-hallen. Modstanderen er ikke fundet endnu. Også det vender vi tilbage til.