Stadion skabte kæmpe overraskelse og sendte Otterup fra 1. division ud af pokalen

Et eller andet sted lå det altså under overfladen efter Stadions seneste overbevisende kampe i 2. division, at vor lokale håndboldherrer kunne overraske i pokalkampen mod Otterup fra 1. division. Og sandelig om ikke overraskelsen skete. Efter en aldeles fremragende indsats vandt hjemmeholdet onsdag aften i ECV-hallen med 27-24 over fynboerne efter 14-14 ved pausen.

Der blev gået til stålet fra begge mandskaber. Her er det Stadions forsvar, der tager sig af en Otterup spiller

Skuffende at det ikke var foran en fyldt hal, for Stadion præsterede det ypperligste håndbold i denne sæson. Fra første minut virkede spillerne tændte, og der blev gået til sagen med brask og bram. En fin start og føring med tre mål blev indhentet før pausen, så det stod helt lige.

Så er der mål til Stadion

Efter pausen var der lidt stillingskrig i nogle minutter, men så rykkede Stadion endnu engang. Alligevel var stillingen seks minutter før tid 20-22, og man begyndte at frygte udfaldet. Men endnu engang kom hjemmeholdet stærkt igen og bragte sig på 23-22, og der fra lykkedes det tilmed at udbygge føringen til slutresultatet 27-24.

En fantastisk præstation som nu har sendt Stadion videre til sjette runde, hvilket betyder, at endnu stærkere hold træder ind i turneringen. Men dejligt med denne styrkeprøve, som klart viser, at Brønshøj mandskabet ikke er så langt fra målet, at gøre comeback til 1. division.

Slukørede og meget overraskede Otterup spillere takker for kampen til hjemmeholdet

Det blev en lang tur hjem til Fyn for Otterups skuffede mandskab, som tilmed ikke var opmærksom på, at hjemmeholdet også spillede i gule trøjer. Fynboerne måtte derfor låne nogle falmede overtrækstrøjer af Stadion, hvilket var lidt pinligt.

Kendsgerningen står skrevet på tavlen – en flot hjemmesejr til Stadion.

Men pyt – Stadion er videre og på tirsdag trækkes lod til sjette runde. Spændende at se hvem der bliver trukket op af hatten – og om Stadion spillerne så kan fortsætte med det fremragende spil og flotte præstationer.