Stadion snublede unødvendigt i Ringsted og tabte 26-20 til TMS

Stadions nederlag søndag eftermiddag til TMS i Ringsted kostede desværre ret meget i kampen om 1. pladsen i 2. division. Også selvom turneringen stadig er helt ny. Konkurrenterne Køge Håndbold og Hillerød HK vandt nemlig begge deres kampe og ligger dermed fortsat på de to første pladser med maksimumpoint 12 for 6 kampe. Stadion har kun opnået 8 for samme antal.

Hjemmeholdet scorer i søndagens kamp i Ringsted

Faktisk kunne sejren være gået til begge sider, men igen og igen kunne man opleve Stadion brænde den ene store chance efter den´anden, og når TMS så tilmed var forstærket med 5 førsteholdsspillere, så er der ikke råd til den slags. Det er en lidt ejendommelig situation vore lokale håndbolddrenge står i, for de spillede ikke dårligt i Ringsted, men brændte som nævnt bare for mange muligheder.

På lørdag spiller Stadion på hjemmebanen i ECV-hallen mod Furesø Håndbold, og det er bestemt en kamp, der skal vindes. Dagen efter tørner de to hold med maksimumpoint, Køge og Hillerød sammen, og det vil bringe Stadion i en gunstigere position, da et af holdene sandsynligvis taber. Så intet er tabt endnu – men de gulgrønne skal holde tungen lige i munden !

Kampen på lørdag spilles kl. 14.30.