Stadion vandt den første af tre udebanekampe i stræk

Vore lokale håndboldhelte fra Stadion vandt også sæsonens anden kamp i 2. division. På udebane blev Dalby besejret med 23-19 efter 12-9 ved pausen. Dalby er nyoprykkere, og de kom naturligvis med den gejst, man har, når man lige er avanceret til en højere række, og på hjemmebanen i en tætpakket hal med et meget entusiastisk publikum, blev der kæmpet for både klubben og fædrelandet.

Men heldigvis havde Stadion nogenlunde kontrol over kampen, som udviklede sig til en slags elastik eller yo-yo kamp, sådan at forstå, at Stadion flere gange førte med tre mål og alligevel blev hentet hver gang. Dog trak Torben Schous tropper fra til sidst og sikrede sig sejren. Rent overordnet er det vigtigste, at der kom endnu to point ind på kontoen, men skal man rynke panden lidt, så må det være over for mange dumme udvisninger og for mange brændte chancer.

Som vi skrev sidst, skal Stadion spille tre udekampe i træk, og det her var altså den første. Næste gang er 12. oktober kl. 19.45 i Dansborghallen mod Hvidovre. En på papiret overkommelig opgave, eftersom de har tabt deres to første kampe.