Stadion vandt igen - men løbet er jo kørt - så der tænkes fremad !

Søndag kunne IF Stadion føje endnu en sejr til sæsonen, da Furesø Håndbold i Værløsehallen blev besejret 25-21 efter 11-12 ved pausen. Det var på mange måder en lidt mærkelig kamp, eftersom hjemmeholdet spillede med den taktik at dække ultra offensivt for at stresse Stadion spillerne. Derfor blev kampens 1. halvleg en anelse rodet og endte med en føring til Furesø på 12-11. Men efter pausen havde vore lokale håndbolddrenge luret modstanderne og med god moral og fin gejst blev resultatet vendt til en sikker sejr på 25-21. Man kan godt sige at den offensive taktik spolerede kampen, men til gengæld kan Stadion glæde sig over, at taktikken ikke gav udbytte !

Endnu to point på kontoen, men FIF og Roskilde er jo stukket af, så i Stadion glæder man sig bare over de gode resultater, mens man ser frem mod næste sæson.

Allerede på lørdag kl. 14.45 får Stadion besøg i ECV-hallen af BK Ydun, og mon ikke der også her venter to sikre point ?!