Stadion var i vanskeligheder mod Ajax2, men viste høj moral

Det blev langt mere jævnbyrdigt i lørdagens håndboldkamp i ECV-hallen mellem Stadion og gæsterne fra Ajax2, end nogen havde forventet. Stadion går jo efter en sikker oprykning i denne sæson, og derfor var gæsterne blot et bump på vejen, som skulle klares. Men det gik altså anderledes end forventet.

Gæsterne var langt bedre end ventet, og vore lokale håndboldhelte var virkelig i knæ. Alene i første halvleg var det helt galt. Forsvaret var åbent som en si, og Ajax2 fik scoret hele 20 mål mod hjemmeholdets 15, før dommeren fløjtede til pause.

I pausen kunne man så drøfte, hvad der var galt hos Stadion. Man lænede sig op af et højst overraskende nederlag.

Snakken må have hjulpet, for i anden halvleg var det et anderledes sprudlende hjemmehold, der førte an. De fem mål blev indhentet og mere til. Da kampen blev fløjtet af, stod der 34-30 på resultattavlen til Stadion, og endnu to vigtige point var hentet i land.

Dårligt spil eller ej, så var det på en super moral, at sejren blev vundet !!

Og så er der lagt op til “en forbudt for børn kamp” på lørdag den 2. november kl. 14.30, når en af de værste konkurrenter fra Næstved/Herlufsholm kommer på besøg i ECV-hallen. Det bliver svært, men den kamp skal ganske enkelt vindes, hvis Stadion skal leve op til sin målsætning – at vinde rækken !

Vi kan kun opfordre alle håndboldglade i Brønshøj-Husum og omegn om at møde op og støtte Stadion. Det betyder så meget for spillerne, at der er opbakning på lægterne.