Tja - man skal vel være tilfreds med 2-2 mod Næsby

Det var en af de kampe, BB skulle have fuldt udbytte af, men sådan kom det desværre ikke til at gå i lørdagens kamp på Tingbjerg Ground mod Næsby. Det kan man så ærgre sig gul og blå over. Men ser vi på slagets gang, så bør man vel være tilfreds med det ene point. Kampen sluttede 2-2 efter 0-0 ved pausen.

Næsby spillede bedre, end flere havde forventet, og i betragtning af at BB fik Andreas Lissau udvist efter knapt 40 minutter, så var 0-0 godt nok efter de første 45 minutter.

Men godt 10 minutter efter pausen kom gæsterne foran 1-0, og så begyndte de bange anelser for alvor at melde sig. Men heldigvis fik Kevin Bechmann Timm udlignet små fem minutter senere, og han var sandelig også på pletten kort efter til 2-1. Den føring holdt dog ikke. Det lykkedes for Næsby at udligne til 2-2 kort før tid. Naturligvis til stor ærgrelse for BB, når man nu med en mand i undertal havde kæmpet sig til en føring, men ved nærmere eftertanke var resultatet nok ikke misvisende. Men for pokker hvor havde en sejr dog lunet.