Trods 2-2 mod FB bevarede Husum sin oprykningsplads fredag aften

Der er fortsat spænding i Københavnsserien, hvor andenpladsen er den, Husum skal koncentrere sig om i turneringens afsluttende kampe. Fredagens topopgør i Husumparken mod FB blev lige akkurat så svær en opgave som frygtet. Resultatet blev uafgjort 2-2 efter Husum føring på 1-0 ved pausen.

Det blev en god og meget intens kamp, hvor begge mandskaber vidste, hvad de kom efter. Husum bragte sig i front efter 32. minutter i første halvleg ved Mikkel Bo Eriksen, og den føring holdt indtil pausen.

FB kom stærkt igen i anden halvleg. Først en udligning efter fem minutter og senere en føring til 2-1, hvilket rystede hjemmeholdet. Men alle mand blev ved at kæmpe til sidste dråbe, og bare få sekunder før kampens afslutning lykkedes det at få udlignet til 2-2 ved Sebastian Stage. Et meget vigtigt mål som betød, at Husum dermed lagde et enkelt point afstand til Tårnby FF, der overraskende tabte hjemme til KB med 1-2. KFUM er definitivt stukket af og er sikker på at bevare førstepladsen i rækken.

Måske lidt skuffende med “kun” uafgjort mod FB, men Husum skal trods alt være tilfreds med det ene point, som blev sikret i de døende sekunder.

Næste meget vigtige opgave bliver fredag, Store Bededag på Fælleden mod HB. Der fløjtes op klokken 10 – og den kamp skal vindes, hvis de blåhvide vil beholde oprykningspladsen.