Ulrikke fra Brønshøj blev overlegen Danmarksmester i Kort Trail

Ulrikke på sejrsskamlen i Kolding efter at hun overlegent vandt guld i Kort Trail og blev Danmarksmester

Jamen vi mærkede allerede i sidste uge, at her sidder en pige sprængfyldt med ambitioner indenfor sin sport. Og så bare få dage efter bliver Ulrikke Evensen Danmarksmester i Kort Trail ved et stort stævne i Kolding næsten 2 1/2 minut foran nærmeste konkurrent. Allerede fra løbets start lagde hun ud i et tempo, som konkurrenterne slet ikke kunne matche, og hun holdt hele vejen hjem. 

Vi citerer her lidt fra det danske traillandsholds rapport efter løbet.

Distancen var +21 km med + 500 højdemeter, fordelt på en knap 7 km rundstrækning, som skulle gennemløbes 3 gange + prolog. Flere dages regn havde optimeret sværheden mange steder og gjort i forvejen svære passager endnu mere krævende. Ruten var på ingen måde nemt løbebar hele vejen. Frække, MTB-inspirerede forhindringer på et lille loop i målområdet, bakke op og bakke ned, sving, masser af dyb og klæbrig mudder, våde træbroer og rå stammer, stejle stensætninger med glatte overflader, drop, hop og hele tiden et stressende behov for at se fremad og forsøge at vælge det optimale spor.

I løbets foromtale stod beskrevet, at startlisterne var pænt frygtindgydende for begge køns vedkommende. Dygtige løbere fra både orienteringssporten, OCR (obstacle course racing) og bane/cross/landevej havde meldt sin ankomst og bød den traditionelle trail-elite hårdt op til dans.

Kæmpe tillykke til den jernhårde Ulrikke med mesterskabet. Det bliver til meget, meget mere er vi på netavisen overbeviste om !!