Underholdende sæsonafslutning med knebent nederlag til AB

Så blev sæsonen i 2. division færdigspillet. Desværre med Brønshøjs sjette nederlag i træk, idet AB vandt slaget om mosen med 3-2 efter en ganske underholdende kamp på Tingbjerg Ground.

Gæsterne kom i spidsen efter 26 minutter på et selvmål af Ahmed Iljazovski, men ikke mange minutter efter udlignede Casper Löween til 1-1 på en ripost fra AB’s målmand, og bare et par minutter senere var Casper Löween igen på pletten, da han bragte BB foran 2-1, hvilket blev resultatet efter første halvleg.

Efter pausen skulle man næsten helt frem til en times spil, før kampens næste mål faldt. Og det var desværre til gæsterne, der udlignede. Det var i en god periode, for kort efter lå bolden igen bag Kasper Vilfort, og så var AB foran igen. Flere mål blev der ikke scoret, så de sortgulde måtte altså endnu engang konstatere, at uglerne vandt slaget om mosen.

Det skal siges, at uvejret var skyld i, at kampen kom væsentlig senere i gang end annonceret. Faktisk halvanden time ! Men sådan er det altså, når uvejret slår sig løs for alvor med tordenvejr og voldsom regn.

Nu er foråret slut – og så kan BB så begynde at tænke fremad på programmet efter sommerferien. Det er samtidig et farvel til den afgående træner Michael Winter, som 1. juli afløses af Michael Madsen som cheftræner.