Sprudlende countrykomedie i koncertformat på fredag

På fredag den 15. marts kan man opleve en sprudlende countrykomedie i koncertformat i Kulturhuset Pilegården.

I stykket “The BeatRoots” af Teatergrad kommer man både i teatret og til koncert samme aften. Fra dramatikken får man den medrivende historie, de genkendelige karakterer og den samfundsrelevante tematik, der hiver fat i tidens individualisme. Oven i hatten får man så musikken, vildskaben og publikums engagement. Kort sagt: En både underholdende og tankevækkende start på weekenden.

I “The BeatRoots” udspiller sig en tragisk tid, hvor fællesskaberne er i opløsning, udfordret af tidens individualisme. Det er en fortælling, der strækker sig fra en krise mellem to brødre til den verdensomspændende politiske krise.

I historien møder man to landmandsbrødre, der sammen med deres hustruer har skabt bandet The BeatRoots. Oprindelig var det brødrene, der spillede til familiefester, vejfester og lokale sammenkomster, men med hustruernes ankomst og indtræden i bandet har de pludselig fået succes og er i dag det hittende band i countrybølgen, der ruller hen over landet. De er på turné 250 dage om året, og publikum elsker dem for deres smittende spilleglæde. Koncert efter koncert leverer de varen, men det slider på ægteskaberne og bandet og får langsomt fællesskabet til at smuldre.

“The BeatRoots” er ny dansk musikdramatik skrevet af en af tidens eftertragtede dramatikere Line Mørkeby. Mørkeby står også bag Det Flydende Teaters succeser “Pagten” og “Grinet og Døden” samt Det Kongelige Teaters “Jeg løber”.

Billetter koster 100 kr. i forslag på pilegaarden.kk.dk