Stadion har problemer med forsvaret

3339

Stadions Michael Jensen lægger an til skud i den målrige kamp mod Rødovre

HÅNDBOLD: IF Stadion spillede lørdag lokalopgør mod rivalerne fra Rødovre HK i Bellahøj Hallen. En kamp der var store forventninger til, men som desværre resulterede i endnu et nederlag på 33-35 efter 18-17 ved pausen. De tilskuere som var mødt op fik således en kamp med mere end et mål i minuttet. Men trods underholdningen må hjemmeholdet og supporterne ærgre sig. Rent angrebsmæssigt er det jo glimrende at knalde 33 bolde i kassen, men når man så selv lukker 35 ind, skal det jo gå galt.

101 mål i tre kampe

Kendsgerningen er, at Stadion i de seneste tre kampe har ladet modstanderne score 101 mål, og det bekræfter, hvor svagheden for tiden ligger. I opgøret mod Rødovre fulgtes de to hold ellers ad i første halvleg, som hjemmeholdet vandt 18-17. Men tepausen blev blandt andet brugt til at ridse den taktik op, man ikke helt havde fulgt i første halvdel af kampen. Den gik ikke mindst ud på at stabilisere de bagerste tropper. Om spillerne slet ikke havde hørt efter, skal være usagt, men i anden halvleg gik de stort set ud og gjorde det stik modsatte. Det bragte Rødovre foran med hele 21-26, og så anede man efterhånden, hvor det bar hen. Godt nok kom Stadion op og var kun en enkelt pind efter, og bare sekunder før tid var stillingen 33-34. Så satsede man ved at gå tæt på Rødovre-spillerne og så håbe på, at en enkelt friløber ville blive klaret af målmanden. Men ak – umiddelbart før sidste fløjt scorede gæsterne til 33-35 – og så var løbet kørt. Hos Stadion var Mikkel Frilund og Michael Jensen de mest scorende.

Ude mod nr. 1

På lørdag venter en meget svær udekamp mod øjeblikkets suveræne førerhold HIK i Maglegårdshallen. Hjemmeholdet har vundet alt i denne sæson indtil nu, (seks kampe), så Stadion-spillerne skal træne forsvar i dagene op til opgøret, som begynder kl. 15.30.

(foto: Oscar Ellekvist)