Stadion har virkelig fået troen på, at tingene kan lykkes

HÅNDBOLD: Som vi i begejstrede vendinger kunne berette søndag aften, præsterede håndbolddrengene fra Stadion at vinde den vanskelige udekamp mod Team Sydhavsøerne i Rødbyhavnhallen. Og det var ikke bare en sejr – men en knusende sejr efter en fremragende kamp. Ingen tvivl om, at Stadion spillede den mest suveræne halvleg i denne sæson. Indstillingen fra første dommerfløjt var fantastisk. Spillerne kæmpede for hinanden, forsvaret var en betonmur og målmand Henrik Schlichter havde parkeret spillerbussen foran kassen ! Der var nærmest lukket helt af.
Stadion kom foran 9-3, og her scorede Michael Jensen alene de 7 af målene. Ganske imponerende. Gutterne fortsatte det effektive spil til pausen, hvor stillingen var 16-7 !!
Team Sydhavsøerne satte personlig opdækning på Michael Jensen, og gik efter pausen yderligere frem og tog Kasper Møller og ind i mellem også Danny Reinholdt, så det var meget offensivt. Men hjemmeholdet kunne ikke ændre på, at det velspillende hold fra Brønshøj tog begge point i stor stil og med cifrede 27-21.
På forhånd var det en kamp, vi frygtede, fortæller formand Allan Juhl Jensen til 2700-netavisen, – men lige nu er der åbenbart intet, der kan stoppe os, og vi er alle super glade, ikke mindst træner Thomas Schou.
Søndag kl. 15.15 venter endnu en svær kamp på hjemmebane i Bellahøjhallen mod Dianalund/Tersløse.
 
Det ville nu være en god ide, om man stillede op i Bellahøjhallen og støttede de lokale håndboldhelte på vejen mod 1. division !