Stadion sikrede sig endnu to vigtige point med 28-25 sejr over Næstved

Næstved/Herlufsholm har før drillet Stadion, men den gik bare ikke i søndagens kamp i ECV-hallen, som  Brønshøj mandskabet fortjent vandt med med 28-25 efter 17-13 ved pausen. Cifrene kunne godt tyde på en tæt dyst, men de lyver lidt, for hjemmeholdet havde hele tiden tingene under kontrol og førte tilmed på et tidspunkt i anden halvleg med hele seks mål.

De første 15-20 minutter var ikke prangende, men resten af halvlegen fik Stadion bedre fat – og fra at stå lige kunne de gule bringe sig foran med fire ved pausen.

I modsætning til første fik Stadion en god og solid start på anden halvleg, hvor især de første 20 minutter var okay. Det var også i den periode at afstanden blev øget til seks mål. At det så falmede en smule til sidst er helt underordnet. Vigtigst var de to point ! Rent overordnet må vi betegne Stadions indsats som en arbejdssejr. Intet prangende med en fantastisk sejrsvilje.

Næste søndag skal de lokale håndboldhelte på langtur til Maribo på Falster, hvor Team Sydhavsøerne2 venter kl. 15.00. Mon ikke der skulle være mulighed for endnu to vigtige her – vi tror det !