Stadion slog Furesø og er meget tæt på oprykningskampene

Det skal gå ualmindelig galt, hvis ikke IF Stadion endnu engang skal spille om oprykning til 1. division i håndbold. Dels gjorde Brønshøj mandskabet selv sin pligt i udebaneopgøret mod Furesø Håndbold og vandt 29-25, og da TMS Ringsted på hjemmebane bankede Næstved/Herlufsholm med 35-26, pyntede det yderligere på chancerne. Rent ud sagt – så kan vi på netavisen ikke forestille os, at Stadion misser denne mulighed. Kigger man på de seneste år, vil det i så fald være 3. gang, holdet skal kæmpe om den sidste oprykningsplads, og nu skal det altså være !!

Det startede ellers ikke særlig godt i kampen i Farum Arena. Den første halve time fungerede tingene ikke rigtigt, og hjemmeholdet gik til pausen med en føring på 15-14. Meget bedre blev det ikke i starten af 2. halvleg, hvor Stadion stadig haltede bagefter. Men så fik træner Thomas Schou den geniale ide at mandsopdække Furesøs to farligste spillere, og det splittede totalt hjemmeholdet. Det taktiske træk blev sat ind i halvlegens sidste 12-15 minutter, hvor Stadion var bagud med 23-19. Og så var alt vendt på hovedet. I den resterende spilletid scorede Stadion 10 mål mod 2 og gik til slutresultatet 29-25. Stærkt kommet igen – og stor ros til Thomas Schou.

11. marts spiller Stadion hjemme mod Dalby i ECV-hallen kl. 14.30 – og selvom sjællænderne ligger forholdsvis lunt i rækken, skal den kamp bare vindes.

Hørte I det Stadion ??!!