Stadion tabte pokalkampen mod TMS Ringsted !

Det lykkedes ikke for Stadion af komme videre i pokalturneringen i håndbold. Kampen torsdag aften i ECV-hallen i Husum endte med en sikker sejr til TMS Ringsted på 28-24 efter en pauseføring på tre mål.

Gæsterne ligger til oprykning i 1. division til landets bedste række, så nederlaget er til at bære. Også selvom man efter eget udsagn ikke stillede med den optimale opstilling.

Allerede på søndag skal Stadion i ilden igen, denne gang i 2. division, hvor bundproppen Dianalund/Tersløse kommer på besøg. Her fløjtes op kl. 14.30, og mon ikke der ligger to meget sikre point og venter !

Her er hvad Stadion selv mener om kampen:

Fin indsats i pokalkamp mod overmagten
Torsdag aften tog IF Stadion imod det kommende håndboldligahold fra TSM, Ringsted. På forhånd vil TMS altid være favoritter, men med 2skader og 2 syge på dagen, var vi på forhånd klar over at det lignede “mission impossible”.
IF Stadion startede med et frist angrebsspil, og brage sig foran med 3-1 og 4-2, vi blev hentet ved 5-5 efter 10 minutter. De næste 10 minutter blev kamp afgørende, IF Stadions angreb producerede 3-4 fejl, og så kørte TMS toget hurtigt, det betød en stilling på 6-12, der blev til 12-19 ved pausen.
Anden halvleg blev meget opløftende for IF Stadion, vi fulgte fint med, klart at TMS skiftede ude, men vi blev ved med at finde gode løsninger i angrebet, og kæmpe det bedste vi har lært i forsvaret. Midtvejs i halvlegen var vi bagud 18-24, og fik hentet lidt til sidst til et slutresultat på 26-30.
Alt i alt en meget positiv indsats, vi spillede hele kampen med bare 3 bagudspiller, Simon W, Mathias Q og Casper Wager. I forsvaret blev der plads til hele 3 strege, der alle tog godt fra.
Dagens spiller valgt i omklædningsrummet:Frederik Emanual med en kæmpe forsvarsindsats, tæt forfulgt at Wager, der scorede hele 9 gange.