Stadion tæt på at sikre sig begge point

 

images

Stadion var tæt på at sikre sig begge point i udekampen mod Rødovre HK. Med et lille minut tilbage af opgøret fik hjemmeholdet imidlertid reduceret til slutresultatet 28-28, og trods flere nærgående forsøg blev der ikke scoret yderligere.

tekst: Flemming Vitus

HÅNDBOLD: Cheftræner Torben Schou fik ellers noget af en gave efter blot 10 minutters spil, hvor en af Rødovres store profiler Anders Larsen blev præsenteret for rødt kort.

Først blev Stadions Michael Jensen udvist for at ramme Anders Larsen i hovedet, men Rødovre-spilleren endte med at give Michael Jensen to strakte arme i brystet. Og så blev han sendt til afkøling i resten af kampen.

– Vi troede selvfølgelig straks, det ville blive en stor fordel. Sådan fik det desværre ikke, idet Rødovre i stedet trak fra og hurtigt kom foran 6-3. Vi blev samtidig ramt af et hav af udvisninger, og i hele 1. halvleg fungerede ikke ret meget. Vi var ikke gode nok til at holde fast i vores koncept, understreger Torben Schou.

Det blev ikke meget bedre efter pausen, hvor Rødovre på kort tid rykkede fra 13-11 og til 15-11.

– Heldigvis reddede Michael Luchas så lige et straffekast ved stillingen ved 15-11, og i løbet af 5-6 minutter havde vi bragt os foran 17-16. Kontraspillet fungerede i den periode helt optimalt, men desværre brændte vi også alt for mange chancer. Det samme var tilfældet for Rødovre, så på den baggrund var det uafgjorte resultat helt rimeligt, understreger Torben Schou.

Stadions topscorere blev Michael Jensen, Mikkel Frilund og Danny Reinholdt med hver seks mål.

For Stadion venter der nu en vigtig kamp på torsdag aften, hvor holdet hjemme i Bellahøj Hallerne møder Nordsjælland 2.

– Det er jo en af vores kampe fra den første halvdel af turneringen, og den skal vi ganske enkelt vinde. Jeg er også sikker på, at det ene point mod Rødovre er med til at give os den nødvendige medvind, lyder det fra Torben Schou.