Stadion tager afstand til bunden

imagesBurde have vundet større end de 24-17 på udebane mod Ajax 2

 

HÅNDBOLD: Stadion gjorde, hvad de skulle i udekampen søndag eftermiddag i Bavnehøjhallen mod Ajax 2 og sikrede sig en 24-17 sejr samt 3 vigtige point. Det betyder, at de lokale håndbold herrer tager yderligere afstand til bunden.

– Men vi kunne have vundet større, fortæller træner Thomas Schou til 2700-netavisen. – Det er nok vores eneste problem lige nu, at vi scorer for få mål i betragtning af vores chancer og overvægt i spillet. I sidste uge 23 mål – og denne gang 24. Men når det så er sagt, så er jeg overordentlig tilfreds med vores gode start på året. Og årsagen er forholdsvis nem at få øje på. Nu er spillerne til rådighed, og vi kan konkurrere på lige fod med modstanderne. I efteråret var der ustandselig mellem 2 og 4 spillere på skadeslisten.

God stemning

– Ikke fordi stemningen har været direkte dårlig på noget tidspunkt, men nu er den bare bedre, og det smitter naturligvis af på spillet, fortsætter Thomas Schou. – Jeg er især godt tilfreds med vores defensiv, hvor blandt andet Michael Lukacs i målet er ved at finde sin normale styrke. Så jeg ser med fortrøstning og også optimisme frem mod torsdagens opgør i Bellahøj Hallen mod topholdet Holte. De har vist sig ikke at være usårlige. Derfor går vi efter en overraskelse. Den vil også vise, hvordan vi ligger styrkemæssigt i forhold til subtopholdene. Det bliver så den sidste kamp i en rum tid, da der både kommer vinterferie samt er VM-kval i Mexico for Grønlands landshold, og her har vi jo to spillere med, Michael Lukacs og venstrefløjen Finn Lynge Larsen. Derfor bliver vores pause lidt længere, slutter Thomas Schou.

Fire kampe uden nederlag

Stadion har spillet godt og stabilt de seneste fire kampe, som holdet har hentet point i. På torsdag fortjener holdet al den opbakning, der overhovedet kan skaffes, når de i Bellahøj Hallen kl. 19.45 tager imod Holte IF.