Suzuki Bellahøj holder stort nytårsshow i weekenden

Suzuki Bellahøj starter det nye år med nytårsshow i weekenden den 5. – 6. januar. Her kan der spares penge på særlige ”Gold” modeller af både Suzuki Celerio, Swift, Baleno og Ignis.

Traditionen tro byder Suzuki forhandlerne det nye år velkommen med et nytårsshow, hvor de besøgende bydes på en lille nytårsgave, noget godt til ganen og gode tilbud på populære Suzuki modeller, hvor der kan spares op til 10.000 kroner i forhold til normalprisen. Samtidig kan den nye bil finansieres med et billån, hvor renten er helt nede på 0,95%.

Gold modeller
Nytårsmodellerne er døbt ”Gold”, og de fås i flere versioner af den store mikrobil Celerio, den køreglade Swift, familiebilen Baleno og markedets første mini-SUV, Suzuki Ignis.
Gold modellerne er prissat, så der spares 10.000 kroner på en Celerio, mens der, afhængig af version, er op til 10.000 kroner at spare på en Swift, Baleno og Ignis Gold.

Også med hybrid
Gold modellerne fås også med Suzukis mild-hybrid teknik, hvor en lille el-motor aflaster benzinmotoren ved igangsætning og acceleration, og derved kan man opnå en pæn benzinbesparelse – især ved hyppig bykørsel. Her kan der nemlig samles mere gratis strøm op til lithium batteriet, som så kan bruges i stedet for benzin ved næste acceleration. Hybrid teknikken fås til de topudstyrede versioner af Swift, Baleno og Ignis, og her er der også 10.000 kr. at spare.

Ny Suzuki SUV
En af de mest populære biltyper i dag er SUV bilerne, hvor man får en bil, der designmæssigt skiller sig lidt ud, og som samtidig byder på praktiske fordele som fx høj siddeposition, gode adgangsforhold og en rummelighed i kabinen og bagagerummet, der kan tilfredsstille de fleste.
Med Ignis i Gold version starter Suzukis brede SUV program, og det forstætter via den nyligt opgraderede Vitara med turbomotor til den store Suzuki S-Cross.

Suzuki kan i øvrigt se tilbage på hele 50 års SUV erfaring, så der bliver virkelig trukket godt på SUV ekspertisen i hele programmet, der i løbet af foråret suppleres med den spændende og meget omtalte mini offroader Jimny.

Billån til 0,95% i rente
I forbindelse med Suzuki nytårsshowet igangsættes en januar-kampagne på billån med en rente på kun 0,95%. Så kan den praktiske mikrobil Celerio i Gold version finansieres med en månedlig ydelse fra 1.084,- og en udbetaling på 20.998,-. Som en af de eneste mikrobiler på markedet må Celerio endda trække en lille havetrailer. Vil man hellere ud i mini-SUV’en Ignis Gold, starter den månedlige ydelse fra 1.278,-, mens den nye Vitara SUV kan finansieres med et lån fra 1.918 kr. pr. måned.

    Henrik Jacobsen – indehaver af Suzuki Bellahøj byder velkommen

Nytårsshow i weekenden
Suzuki Bellahøj står klar til at byde alle kunder og det nye år velkommen i weekenden den 5. – 6. januar fra kl. 11 til 15. Her kan man tjekke de attraktive Gold modeller ud, kigge nærmere på Suzukis SUV og hybridmodeller samt få en lille, men velsmagende nytårsgave med hjem.