Syv lejligheder til salg i den renoverede fabriksejendom på Hustoftevej

Efter en lang og sej istandsættelse og modernisering af den gamle fabrik på Hustoftevej 15, er syv flotte lejligheder nu sat til salg hos Estate Ole Moestrup i Lyngby. Ejendomsmægleren skriver følgende om ejendommen …

I den ikoniske industriejendom “Det gamle snedkeri på Hustoftevej” i Brønshøj er nu skabt 7 fantastiske ejerlejligheder som netop er færdigombygget og klar til indflytning. Hovedejendommen har fået ny tagbelægning, facaderne er blevet smukt afrenset og nyfuget.

Boligerne fremstår særdeles veludstyrede, med genvex-system og alt indvendigt er helt nyt, herunder er der gulvvarme overalt i alle lejlighederne, nye 3-dobbelte energi- vinduer i træ/alu. og døre overalt.

Alle lejligheder har 2 lækre badeværelser med brus, de 4 største lejligheder har endvidere gæstetoilet i samme stil. Alle lejligheder er udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. De mindste lejligheder er beliggende i stueplan og har direkte udgangtil egen lille have med solterrasse og lille græsplæne omkranset af kirsebærlauerbærhæk. De øverste og største lejligheder er indrettet i 2 plan og har direkte udgang til altan på 1.sal. Udearealer anlægges med parkeringspladser til husets beboere ligesom der yderst mod Hustoftevej bygges 2 nye rækkehuse. Boligerne har den nye gode komfort krydret med lidt kant fra den gamle smukke industriejendom – højt til loftet og øverst oppe med synlige spær. Man går direkte ind i sin nye bolig via sin egen hoveddør og uden opgang (boligen virker således større, da der ikke tabes kvm i en opgang).

Området: Hustoftevej løber parallelt med Frederikssundsvej og er således en del af Downtown Brønshøj med gåafstand til alle byens fristelser og gode transportforbindelser.

Denne lejlighed indeholder: Stor herskabelig hall med smuk trappe til øverste plan, gæstetoilet, værelse/kontor, bryggers med teknik og vaskemaskine/tørretumbler fra Siemens, lys og venlig opholdsstue med smart grebsfrit hvidt HTH køkken med alt i Siemens hårde hvidevarer og med direkte udgang til altan, øverste plan (2.sal ): møblerbar repos, 2 store børneværelser, børnebadeværelse med brus, stor skøn forældreafdeling med soveværelse med direkte adgang til endnu et lækkert brusebadeværelse. Flotte detaljer som højt til loftet og fritlagte spær.

Priserne ligger fra 3.995.000 til 4.995.000 kroner.

Der er åbent hus søndag kl. 14.15-16.00.