Tænk hvis BB's angreb var som forsvaret ! Nul løsning mod Fredericia

IMG_1427

 For en sjælden gang er Fredericia farlige foran BB’s mål

FODBOLD: 547 tilskuere mødte forventningsfulde op på Tingbjerg Ground for at se BB sikre tre meget vigtige point mod FC Fredericia i lørdagens opgør i Nordic Bet Ligaen. Men eftersom kampen sluttede 0-0, så blev det kun til et enkelt point. Og pokkers – for hjemmeholdet var klart bedst på alle parametre og burde have sikret sig sejren. Men jyderne parkerede det meste af kampen bussen nede foran målet, og det kunne BB’s angribere ikke lirke op, selvom der ind i mellem var store chancer. 

Ingen var i tvivl om, hvem der førte an i de første 45 minutter, og det forandrede sig ikke meget efter pausen. Fredericia kom efter det ene point, og det fik de. Men skulle vi her og nu nævne en nedrykningsaspirant, så må jyderne komme ind i billedet. De var gumpetunge og spillede ualmindelig kedeligt fodbold. Så lidt dumt, kampen ikke gav mere end det enkelte point. 

IMG_1429

En god supporter findes i alle aldre – se blot den unge mand her – hele kampen svingede han fanen.

Men så kan man ellers igen begynde at lægge minimum 90 minutter til Dannevangs clean sheet. Flot klaret af BB’s særdeles stærke forsvar. Tænk hvis angrebet havde samme skarphed og konsekvens.

I næste uge venter topholdet Vendsyssel i Hjørring, og her kommer der sikkert andre boller på suppen. Nordjyderne har haft en uhyre flot sæson. Men anderledes – kan BB’s forsvar fortsat lukke så effektivt af, så ved man aldrig. Kampen spilles på søndag kl. 15.00.