Team Tyk - nyt sjovt islæt i det lokale fodboldliv

Fodbold kan være mange ting og spilles på mange måder. Her er en historie om et ret så utraditionelt hold fra bydelen, som opstod ved en mere eller mindre tilfældighed.

Engang i slutningen af maj 2014 besluttede to unge kammerater, Patrick Vangerschov Nielsen og Kasper Oemann at sætte sig ned og prøve at sammensætte et hold til det, DBU havde valgt at kalde VM i straffespark. Det viste sig, at man også skulle vælge et holdnavn, og da gutterne ikke havde valgt andre spillere indtil videre, kiggede de ned af sig selv og blev hurtigt enige om, at de skulle hedde noget med tyk, og så det blev besluttet, at det skulle være Team Tyk.

Team Tyk

Team Tyk i stærkeste opstilling ..

Mandag den 9. juni 2014 var Team Tyk klar til første træning og havde samlet et super hold bestående af: Mathias Petersen Emil Oemann Oliver Oemann Kasper Oemann Patrick Vangerschov Nielsen.

Lørdag den 21. juni 2014 var så dagen, hvor det nybagte hold skulle på sin første prøve. Man mødte op på Køge Torv, som var det sted, drengene havde meldt sig til, og da de skulle melde sin ankomst med navn, kunne folkene bag ikke lade være med at grine lidt over, at Team Tyk nu rent faktisk var ankommet. Men her var de – og Team Tyk fik en hel del opmærksomhed grundet det lidt atypiske navn. Alle var dog meget positive, og holdet fik en del omtale dernede. Desværre røg Team Tyk ud i kvartfinalen, men nederlaget var til dem, der senere gik hen og vandt det hele. Så drengene sagde pænt farvel og tak for denne gang, og fik de sidste vink med på vejen hjem, hvor de nu skulle hjem og sige tak for lån af trøjer til Pub Lord Nilsson.

                                   Team Tyk 2        

            Pub Lord Nelson på Islevhusvej, (ved Husum Station) som støtter bydelens sjoveste fodboldhold

 

Onsdag den 1. april 2015: Det var starten på et nyt år for Team Tyk.  Patrick så, at VM I straffe havde lavet en ny begivenhed, og han forhørte sig straks, om holdet igen i år måtte stille med Team Tyk. Det synes de andre var en fremragende ide, så drengene meldte sig til med det samme, Grundet al den opmærksomhed man fik sidste år, og der var en del, der fulgte Team Tyk med resultater hjemmefra osv. talte de to stiftere (Kasper & Patrick) om, at der burde oprettes en supportgruppe, som gjorde det nemmere for folk at følge holdet.

Onsdag den 8. April 2015 stod det soleklart, de var populærere. Man havde oprettede gruppen Team Tyk Support, og på under 5 timer havde gruppen 100 likes.

– Vi brugte meget tid på at promovere os selv og gruppen, og folk var tilsyneladende med, da der på under en uge er snart 2500 mennesker, der har set gruppen Team Tyk Support, fortæller Patrick stolt, –  og her stopper det ikke. Vi ønsker at vise vores taknemmelighed overfor Pub Lord Nilsson, som tak for lån af trøjer sidste år. Derfor er deres logo stadig på ryggen af de nye trøjer, vi har fået lavet. Men til vores store glæde vi vil Pub Lord Nelson også sponsorere os med et beløb, og oven i hatten har vi fået lov til at hænge en speciel Team Tyk trøje i ramme op på dette skønne værtshus. Vi har offentliggjort vores samarbejde, og det var meget populært i bydelen, hvor snakken går hurtigt, slutter Patrick.

Så nu er der altså endnu et lokalt fodboldhold at følge – og her fra 2700-netavisen skal lyde et stort held og lykke til de festlige drenge.