Tivoli åbner torsdag den 4. april i påskens tegn - vind billetter her

Der bliver fra den 4. april taget hul på sommersæsonen i Tivoli. Forlystelsesfans kan se frem til nyheder som Kamelen, antennefri radiobiler, en vildere Fatamorgana og senere på året bliver der premiere på Mælkevejen. Der bliver masser af Fredagsrock, fyrværkeri og dans på Pantomimeteatret. Tivoli åbner med påsketema, græssende lam på Plænen og duften af 17.000 hyacinter. I den anledning springer vi med en konkurrence i samarbejde med Tivoli, hvor der kan vindes fribilletter og turpas. Konkurrencen finder man nederst i artiklen.

 

Der lægges ud med et påsketema og gæsterne bliver bl.a. ved ankomsten mødt af 26.000 påskeliljer der bidrager til forårsstemningen. Der kan hilses på de små lam i folden på Plænen, og der vil være opsat boder og masser af farvestrålende påskeæg. Rasmus Klump og Flora er også vågnet fra deres vinterhi og har premiere på ny påskeforestilling.

Forlystelsesår
Fra første dag har forlystelses-havens dna været forlystelser. Alene i år investeres der millioner af kroner
i forlystelserne, når ældre forlystelser erstattes med nye. Rutsjebanen Kamelen bliver den første forlystelsesnyhed, som gæsterne får glæde af. Kamelen erstatter Karavanen.Turen forlænges, og den har fået nyt design i orientalsk stil med kupler og minaret. Med 26 km i timen kører den tilpas hurtigt til, at børn, og såmænd også voksne, får sug i maven i svingene.

3-i-1-forlystelsen Fatamorgana bliver fra juni gjort endnu vildere, da den får tilført en vertikal vippe-funktion på de store sæder, der i forvejen drejer rundt i 45 meters højde og udsætter gæsterne for 2,5 G-kraft. Den kører dog som man kender den frem til juni. Radiobilerne får nyt design, antennerne skrottes, farten sættes op, og de får mere plads. De nye radiobiler bliver køreklar fra juni. Rutsjebanen Odinexpressen erstattes af Mælkevejen. Her må  fans vente til åbniningen af Jul i Tivoli.

Musik i Tivoli

Der vil være live-musik i mange genrer hver dag ugen igennem i Tivoli. Det spænder fra verdensmusik, Big Band til jazz. Fredagsrock spænder i år fra Tom Jones, Den Gale Pose til TV2 og der vil være mere end 10 dobbeltkoncerter med kendte danske bands og artister.

Sjov og historiens vingesus i Glassalen
Rytteriet med Martin Buch og Rasmus Botoft optræder for tiden sammen med Bodil Jørgensen i Glassalen. Til august får publikum mulighed for at se forestillingen Divaer i Glas. Her pryder Caroline Henderson,

                         

Birgitte Hjort Sørensen og Kaya Brüel rollelisten som de tre divaer Marlene Dietrich, Josephine Baker og Ella Fitzgerald, der alle har trådt deres hæle på scenen i Glassalen. Publikum tages tilbage i tiden, når de tre genfortolker Tivoli Varietéens musikhistorie og giver klassikerne et nutidigt tvist.

Syng med koncerter
Den klassiske musik har det godt i Tivoli. I år kan man bl.a. opleve et gensyn med Budapest Festival Orchestra; Academy of St Martin in the Fields kommer forbi med Joshua Bell, og der er koncerter med bl.a. Arcadi Volodos og Kirill Gerstein. Der kommer Syng med-koncerter med Stig Rossen og Pernille Rosendahl, en Kai Normann Andersen-hyldest og en ”Musikalsk menu” med brødrene Price som værter.

Events og Tivoli Gardens 175 års jubilæum
Der er forløbig planlagt over 30 events, hvor gæsterne får en oplevelse på toppen af Tivoli-besøget. I anledning af Tivoli Gardens 175 års jubilæum bliver der bl.a. en særlig gardedag. Gæsterne kan også se frem til Musikskolernes Dage, Danmarks største Gospel Festival og Champions League-finalen og meget mere.

Vigtigt med nyheder
– Tivoli ville ikke være Tivoli, hvis vi ikke havde en stor håndfuld nyheder til vores gæster, siger Tivolis pressechef Torben Plank. – I år har vi et stort kulturprogram, hvor meget af det kan opleves, hvis man har betalt almindelig entré. Der er også gode muligheder for at få sus i maven i forlystelses nyhederne Kamelen, Fatamorgana og i de antennefri radiobiler, og er man til smørrebrød og påskeæg, kan man kigge forbi haven og deltage i vores nye Smørrebrødsfestival.

KONKURRENCEN:

————————————————————————————————————

Svar på de tre nedenstående spørgsmål og send løsningen til fa@2700-netavisen.dk og mærk mailen TIVOLI. Blandt alle rigtige løsninger trækker vi lod om følgende præmier:

2 x 4 entre og turpas til Tivolis sommersæson

2 x 1 billetter til forestillingen Divaer Glas den 15.8.19 klokken 19:00 på Tivolis 176 års fødselsdag, hvor aftenen afsluttes med tju-bang-fyrværkeri. Entre til Tivoli er incl..

1/ Hvor mange hyacinter dufter de græssende lam til ? ____________

2/ Hvor mange påskeliljer bidrager til forårstemningen ? __________________

3/ Hvor mange events har man planlagt indtil nu ? _____________________________

Navn:_____________________________________

Adr.:_____________________________________
Postnr.:_________________

Tlf.nr.:________________

Vi skal have svarene senest søndag den 7. april kl. 18.00.

God fornøjelse

———————————————————————————————–