Tivoli åbner sæsonen torsdag den 6. april - vind billetter i netavisen

Torsdag den 6. april tager Tivoli hul på årets sommersæson, som byder på mange nyheder. Der bliver premiere på en ny virtual reality oplevelse i rutschebanen Dæmonen, hvor Tivoli som de første i Skandinavien tilbyder adrenalin hungrende vovehalse en ny digital oplevelse. Et Orangeri på 375 m2 i med sarte palmer og træer og ny musikscene ser også dagens lys. Der lægges ud med et nyt påsketema lige fra åbningsdagen.

Årets sommersæson nummer 175 byder på 172 åbningsdage og den varer til og med 24. september.

Nyt påskeunivers i Tivoli

Når Tivoli tager hul på sæsonen i år bliver det med et nyt påskeunivers, hvor Haven er iklædt tusindvis af blomster i forårsfarver. Gæsterne bydes velkommen af Pjerrot, Rasmus Klump, Flora og spillende børn fra Tivoli-Garden, når portene åbnes. En større fåreflok flytter ind i Haven, og Plænen kommer bl.a. til at danne rammen for påskefunk og Rasmus Klump optræden, og så vil en række boder lokke med påskefristelser til store og små. Der bliver arrangeret æggejagt, mulighed for køb af påskedekorationer, og restauranterne byder på frokoster. Påsketemaet kan opleves til og med 17. april.

  Tivoli er klædt på til påske

Astronomen 

Forlystelsen Nautilus har fået et nyt kreativt udtryk. Nu hedder den Astronomen, hvor også de mindste gæster i selskab med voksne kan navigere blandt stjernerne i den nye interaktive forlystelse. På toppen af Astronomen er det store observatorie udstyret med et bevægeligt teleskop og roterende satellitter, og forlystelsen er er omgivet af interaktive lygtepæle. Passagerne kan på flyveturen samle blinkende stjerner og aktivere lys og lyde fra lygtepælene.

Fredagsrock fejrer 20 år med internationale koryfæer      
Programmet for Tivolis Fredagsrock byder i år på træfsikre internationale navne som Lil Wayne, 5 Seconds Of Summer, Brian Wilson og Erykah Badu. Det er også lykkedes at gafle en række danske topartister som Phlake, Johnny Madsen,  Mads Langer og Karl William. Der lægges ud på Plænen den 14. april kl. 22:00 med Pagefour og Gulddreng, som den første af i alt ni dobbeltkoncerter. Der er for øvrigt levende musik hver eneste dag i Tivoli, og den nye musikscene i Orangeriet forventes at blive et tilløbsstykke.

Årets helt store forlystelsesnyhed sætter nye standarder
Dæmonen i Tivoli bliver den første rutschebane i Skandinavien, hvor gæster udover sug i maven også får en virtual reality oplevelse ind under huden på turen. Dermed føjes en ekstra digital dimension til Tivolis mest spektakulære forlystelser. Gæsterne sidder fastspændt i Dæmonen og med 77 km i timen, udsættes de for 4G påvirkning, passerer 3 loops og oplever et fysisk fald på 20 meter. Oplevelsen forstærkes yderligere med et virtual reality univers af ildsprudlende drager og dæmoner fra den kinesiske mytologi, mens fyrværkeri eksploderer omkring en. En tur i Dæmonen bliver årets mandsprøve for vovehalse i alle aldre.

Events i Tivoli 2017
I løbet af hele sæsonen byder Tivoli traditionen tro på adskillige events, hvor gæsterne får en oplevelse på toppen af Tivoli-besøget. Gæsterne kan bl.a. se frem til Musikskolernes Dage, Danmarks største Gospel Festival, Champions League-finalen og Pippi Langstrømpe-optræden.

Spamalot i Koncertsalen

Når Tivoli åbner, er det med Monty Python´s  Spamalot i Tivolis Koncertsal, hvor der stadig er mulighed for at sikre sig en billet. Den prisbelønnede musical er baseret på filmen ”Monty Python og de skøre riddere”. På scenen finder man bl.a. Lars Hjortshøj, Stig Rossen, Martin Brygmann, Linda P, Thomas Warberg og Lise Baastrup m.fl. – og det er svært ikke at synge med på omkvædet  af ”Always Look on the Bright Side of Life”.

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vind billetter og turpas til Tivoli !

Ligesom sidste år springer netavisen i samarbejde med Tivoli med en hurtig konkurrence, hvor man kan vinde såvel entrebilletter samt turpas. Man skal blot besvare de fire spørgsmål, vi stiller:

1/ Hvad hedder Nautilus i dag ? _____________________________

2/ Hvor mange år har der været Fredagsrock i Tivoli med denne sæson ? _________________________

3/ Hvad hedder årets store forlystelsesnyhed ? _______________________

4/ Hvad spiller man i Koncertsalen, når Tivoli åbner ? _______________________

Navn: ________________________________

Adr.:  __________________________________

Postnr.: _______________________

Tlf.nr.: __________________

Løsningen skal mailes til fa@2700-netavisen.dk under mærket TIVOLI – og vi skal have den senest mandag den 3. april.

God fornøjelse !

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo