TIVOLI har åbnet portene - og vi springer med en konkurrence !

Et af de bedste forårstegn er, når Tivoli åbner for en ny sæson. Og det er heldigvis sket nu. Derfor laver vi i samarbejde med den gamle forlystelseshave en konkurrence, hvor man kan vinde billetter og turpas. Men først lidt om det Tivoli, som nu har åbnet portene. Konkurrencen finder man nederst i artiklen.

 

Årets sæson byder på bl.a. på kørende forlystelser, et internationalt Scaryhouse med titlen Villa Vendetta, Michelin pop-up-restauranter, og ikke mindst et længe ventet comeback for Fredagsrock senere på sommeren. Tivoli har nu åben alle ugens dage, og gæsterne behøver ikke længere at bestille tid på forhånd.

Rasmus Klump er som sædvanlig klar til at tage imod, selvfølgelig underlagt de restriktioner, der nu er

Danmarks største permanente scaryhouse med skuespillere

Snart åbner de knirkende døre til Tivolis nye store millionsatsning, Villa Vendetta  – Danmarks største permanente scaryhouse med skuespillere. Og når de går op, bliver det muligt for Tivolis gæster at komme på en 150 meter lang rejse gennem 12 forskellige rum fordelt på 800 uhyggelige kvadratmeter.

Historien går på, at der i mange år har boet en familie i H.C. Andersen Slottets kælder, som efter mange års arbejde i Tivoli er blevet glemt. Ingen ved rigtig, hvem de er, men en ting er sikkert, og det er, at årtiers glemsel har gjort dem grumme, bitre og har forvandlet dem til galninge, som alle bør holde sig langt fra. Der er altså meget at glæde sig til og ikke mindst frygte, når Villa Vendetta åbner i løbet af sommersæsonen.

Restauranterne byder spisende gæster indenfor og Tivoli Food Hall inviterer til mad på terrassen
Der er masser af spisemuligheder i Tivoli, bl.a. det nyeste skud på Tivolis restaurantstamme, skaldyrsbistroen Figaro, mens Tivoli Food Hall også er åben igen. Et nyt burgereventyr starter i forlystelseshaven, når Gasoline Grill åbner i juni. Og i juli åbner både en ny anarkist-ølbar, samt restauranterne AOC fra København og KOKS fra Færøerne, begge med to stjerner i Michelin-guiden.

Hver især laver de pop-up-restaurant i Det japanske Tårn. AOC fra d. 1. juni og KOKS fra den 17.07.21. Interessen er skyhøj, selvom menuerne ikke er identiske med dem fra restauranterne. Begge kokke lover dog, at gæsterne vil få et godt indblik i de to køkkeners filosofier, stil og råvaretilgang.

Fredagsrock, Lillefredag   

Det er planen, at Fredagsrock vender tilbage senere på sommeren, hvis forsamlingsforbuddet tillader det. Programmet er endnu ikke fastlagt og vil blive bestemt efter, hvordan det går med restriktionerne, men en ting er sikkert, og det er, at Tivolis gæster endnu engang vil kunne høre fed musik i Tivoliomgivelser. Tivoli har allerede et internationalt navn i ærmet, som afsløres, når det bliver muligt at afvikle større koncerter.

40 events
Udover festivaler, forlystelser og fri leg byder Tivoli på særlige enkeltstående events henover hele. Gæsterne kan bl.a. se frem til eventet Hverdagens Helte i Tivoli, der laves i samarbejde med Hovedstadens og Tivolis eget Beredskab den 15. og 16. maj.

Her kan gæsterne møde modige brandmænd og flotte brandbiler i alle størrelser, og ikke mindst opleve redningen af Pjerrot, der har forvildet sig op på et tag på tætteste hold. Bliver der brug for brandfolkene andre steder i byen, vil udvalgte udrykningskøretøjer dog forlade Tivoli. Udover Hverdagens Helte arrangementet løfter Tivoli løbende sløret for, hvad de tilsammen 40 event henover sommeren vil gå ud på.

De kørende forlystelser er klar til en ny sæson

Tivoli følger alle Covid-19 restriktioner
Tivoli følger alle Covid-19 restriktioner, og dette inkluderer også kravet om, at alle gæster fortsat skal fremvise en negativ test eller Covid-19 pas ved indgang til Tivoli. Gæsterne i haveanlægget slipper derfor løbende for at skulle fremvise Coronapas i løbet af deres dag i Carstensens Have, så fx et besøg på en af Tivolis restauranter vil opleves som før tiden med Covid-19, så længe afstands- og mundbindskrav overholdes.

Og her er konkurrencen:

Vi sætter 2 x 4 entre og turpas på højkant – det vil altså sige, der vil være to vindere i konkurrencen. Løsningerne skal sendes til fa@2700-netavisen.dk – og vi skal have dem senest Onsdag den 12. maj kl. 12.00.

1/  Hvad hedder det nye internationale Scaryhouse ? ________________________

2/  Hvad kræver det at komme ind i Tivoli ? ________________________________

3/  Hvad hedder den nye burgerbar i forlystelseshaven ? _____________________

4/  Hvem laver “Hverdagens helte” ? _____________________________________

5/  Hvem laver pop-up-restaurant i Det japanske Tårn ? _______________________________

Navn: ________________________________

Adr.: ________________________________

Postnr.: ______________________________

Mailadresse: __________________________

Mobil: _____________

GOD FORNØJELSE !

netavisen mandag den 3. maj 21