Totalt udsolgt til Tom McEwan Trio på tirsdag i Pilegården

Når ”De små spiser” løber af stablen næste gang i Kulturhuset Pilegården, kan man opleve en herre, der har flere årtiers erfaring med at levere underholdning i børnehøjde. Den populære dansk-britiske musiker Tom McEwan lægger vejen forbi med sin trio på tirsdag den 21. oktober. Men allerede nu melder Pilegården totalt udsolgt ..

Tom_McEwan_Trio_pressefoto (2)

Gennem generationer har Tom McEwan underholdt børnene på sin fantastiske, musikalske og charmerende måde. At han er af en særlig kaliber kunne man senest se her i bydelen, da han optrådte til 2700Kulturdag på Brønshøj Torv i juni.

På tirsdag har Tom McEwan Trio forberedt en helt særlig musikalsk rundrejse i alverdens lande til bydelens unger, og på scene får han kyndig hjælp fra ingen mindre end Jesper Løvdahl og dansk jazz` grand old man, Hugo Rasmussen.

Sammen fortæller, synger og spiller de tre musikere publikum ud på en lang rejse rundrejse, som blandt andet går forbi Kina og Afrika, hvor der er sjove fugle og rigtige slangetæmmere. Og man kan se frem til alt lige fra jazz og kendte børnesange til skotsk fløjtemusik på saxofon.

Inden man skal ud på lang rundrejse i hele verden, så er det naturligvis vigtigt at man har fået stillet sulten. Derfor serverer Café Glad et børnevenligt, fortrinsvis økologisk måltid kl. 17.30, som denne aften består af lasagne og råkostsalat og kl. 18 begynder underholdningen.

Men det er som sagt kun for de heldige, der har sikret sig billetter.