TomDonovan med irske ballader i Pilegården

Tom Donovan har formentligt den musiker med flest irske ballader på sit repertoire blandt irske troubadourer og entertainere. Hør ham i Kulturhuset Pilegården Søn. 10. feb. kl. 14.00.

Tom Donovans musikalske karriere startede helt tilbage i 1960’erne i hjembyen Dublin, hvor han startede med at synge og spille. Stilen tog dengang udgangspunkt i rockmusikken, men senere begyndte Tom Donovan også at synge og indspille traditionelle irske sange, som han tilsatte sine egne sange, og turnerede med over hele Europa.

Siden har han optrådt både med folk og rock, som altid afleveres med en umiskendelig energi og intensitet. Han er desuden kendt for sin robuste guitarstil, der river publikum med fra første tone og evnen til at binde sine optrædener sammen med underholdende anekdoter. Til denne koncert kan man opleve ham solo, eller måske rettere: Som et dynamisk one man-band.

Koncerten er arrangeret af musikforeningen Music House Brønshøj og billetter koster 100 kr. Café Pilen serverer et søndagsbord fra kl. 12.30-13.30 og madbilletter til 100 kr. købes på pilegaarden.kk.dk senest 7. februar.