Trompet og orgel i Kapernaumskirken på torsdag

Torsdag den 4. oktober giver Isa og Michele Croese, trompet og orgel, koncert i Kapernaumskirken på Frederikssundsvej 45 ..

 

Det er primært den blødere trompet klang, man vil kunne lægge øre til, idet Isa Croese har valgt at benytte flygelhornet til koncerten. På programmet er sat lettere underholdende værker af den store trompet komponist, Jean Baptiste Arban (1825-99), som fx Air fra La donna del Lago og Fantasie Brilliante fra La Cenerentola (Askepot) af Gioachino Rossini, samt værker som Preludio religioso, Domine Deus og Sinfona fra hans egen opera L’italiana in Algeri (Italienerinden i Algeriet) af netop førnævnte store italienske operakomponst, Gioachino Rossini.

Isa er født i Zielona Gora (Polen) og er uddannet fra Chopin-konservatoriet i

Warszawa i 1995. Hun har givet adskillige koncerter som solist, i kammerensemble og med orkestre i hele Europa, arbejdet med Academy of Music Orchestra, Orchestra of Theater “Wielki” og National Philharmonic. Sammen med ægtemanden Michele Croese har hun udgivet en CD med musik for trompet og orgel fra det 17. og 18. årh.Til daglig underviser hun ved musikskolen i Varrazze.

Michele Croese er uddannet på Paganini-konservatoriet i Genova med klaver, orgel og cembalo, og på Ghedini-konservatoriet i Cuneo med korledelse. Han har givet talrige koncerter, både som solist og akkompagnatør, og sammen med hustruen Isa i Italien og over hele Europa.  Dertil har han en PhD i sammenlignende litteratur fra universitetet i Genova. Til daglig underviser han i klaver ved musikskolen i Albenga.

Der er fri adgang og efter koncerten inviterer kirken på en forfriskning.