TV-Bella i aften mandag den 2. marts

bellasort

HC Andersen skrev eventyret om den grimme ælling, og i aften præsenterer TV-Bella historien om en enlig mor af anden etnisk oprindelse end dansk, som gennemlever eventyret i virkeligheden.
For ganske få år siden fik hun lov til at bruge Adventskirken som et frirum fra det lidt triste dagligdagsliv, og det blev begyndelsen på eventyret, som har bragt hende ud til de største scener i Europa samt flere gange på TV i et af verdens største lande. Lige nu er hun i gang med produktion af en ny CD, der bliver produceret i henholdsvis Los Angeles og Moskva med musikere, der til daglig spiller med store internationale navne som eksempelvis Pink.
Man kan i øvrigt opleve dette stjerneskud live fredag den 20. marts i byens nye spillested “GraaZonen”, Skjulhøj Allé 21 i Vanløse.

I aften kan man møde denne unikke kvinde i TV-Bella, hvor der også bydes på herrehåndbold, en rejse i Kurdistan med Islamisk Stat i hælene samt premiere på The Bella Biennale, der er en hel ny programtype i dansk tv. Man sætter i gang med en anerkendt billedkunstner – Bjørn Ignatius Øckenholt – der skal sende en stafet videre til endnu en anerkendt kunstner. Hvor det hele ender, er stadig ukendt.

Mandag d. 2. marts
kl. 21: Ajax vs. AGF, herrehåndbold
kl. 21.30: Nyheder og reportager

Endnu flere nye boliger på vej til Valby
Nej til kunstgræsbaner ved Utterslev Mose
Rødovre indgår aftale med LO
Vanløse vil markere 70-året for Danmarks befrielse
Kulturborgmester revser kulturhusene
Forårsløb i mosen
Chokolade-hex har fødselsdag
Enlig mor på vej mod stjernerne (1)
Det sker lokalt – uge 10

kl. 22: Global Lokal-tv: På rejse i Kurdistan (1)
v/Dzenana Colo
kl. 22.30: The Bella Biennale
Bjørn Ignatius Øckenholt

Programmet genudsendes:
Torsdag: 6-8 og 10-12
Fredag: 13-15
Søndag: 12-14


Alle indslag kan ses på Vimeo, når udsendelserne er afviklet.