TV-Bella i aften mandag den 30. marts

Et stort politisk parti har sat gang i en politisk kampagne, der handler om, at flygtninge og indvandrere skal hurtigt i arbejde, når de kommer til landet. Men det er ikke nemt at komme hurtigt i arbejde for flygtninge og indvandrere, fordi de skal ha’ en opholds- og arbejdstillladelse først.
                     fotokopi
 
Og det kan tage helt op til ét år at få en sådan. Derfor er kampagnen tæt på det uanstændige, siger en kommentator i udsendelsen i aften i TV-Bella.

I aften har man også premiere på det nye program “Åben Scene”, hvor en række lokale musikere har været i TV-Bellas studie for at præsentere deres talenter.


Man har desuden
en halv times sammendrag fra en håndboldkamp, hvor dameholdet fra Ajax København er i et tæt opgør mod Ringkøbing om oprykning til landets bedste række. Lykkes det for holdet at vinde over to kampe, får Københavns Kommune sit første håndboldhold i en eliterække i håndbold. Man kan glæde sig – det var en drabelig kamp med et overraskende resultat.

Alt det og meget mere i TV-Bella i aften fra klokken 21.

Udsendelserne bringes samtidigt i Kanal Hovedstaden og på nettet. Alle indslag kan ses på Vimeo, når udsendelserne er afviklet.