TV-Bella i aften: Pokaltriumfen for 40 år siden ...

bella_logo

TV-Bella har lavet ikke så lidt af et scoop i aftenprogrammet, når fokus vendes mod Vanløses største triumf nogensinde – sejren i pokalfinalen 1974.

For på fredag er det præcis 40 år siden, at Vanløse IF vandt pokalturneringen. Og i den anledning har TV-Bella et særligt portræt af de gyldne år, hvor klubben ikke alene vandt pokalturneringen, men også spillede 41 kampe i træk uden at tabe. Man viser alle målene i udsendelsen i aften sammen med private optagelser, som aldrig har været vist før i TV. Endelig dukker to af de tidligere spillere op for at fortælle nærmere om perioden samt de to opgør i Europa Cup’en mod selveste Benfica fra Portugal. Vi kan godt afsløre, at den ene af de to spillere er herboende Birger Mauritzen !! En tredje person vil fortælle lidt om optakten til den store pokalfinale i den gamle Idrætsparken.

Aftenens program ser således ud:

 

Mandag d. 19. maj
kl. 21: Fodbold
Herlev vs. BSF
kl. 21.30: Nyheder
Den store triumf
Mere kriminalitet i Rødovre
Hjælp mig mand
Inhabilitet i Vanløse Lokaludvalg
Parkering på fortovet bliver lovligt i Herlev
Stort møde om projekt “Grønttorvet” i Valby
Midsommerkoncert ved Damhuskanten
Verdensstjerne til Rødovre

kl. 22: Film
Beretningen om indvandrerne i historien om Danmark

Programmet genudsendes:
Torsdag: 6-8 og 10-12
Fredag: 13-15
Søndag: 12-14

Midsommerkoncert
TV-Bella inviterer alle de trofaste seere og venner til en særlig midsommer-event ved Damhuskanten ved Damhussøen. Det er fredag den 20. juni, klokken 20.30, hvor den russiske stjernesanger Tatiana Kisselova Gudnæs vil synge romantikken frem i sommernatten. Fri entré.

 

TV-Bella sender via Kanal Hovedstaden og samtidigt på nettet via Kanal Nordvest. Alle indslag kan ses i vores Web TV-Station, når udsendelserne er afviklet.