Udsolgt til Monrad og Rislund på torsdag i Pilegården

Show og ølsmagning med den kendte komikerduo blev udsolgt på kort tid
 

13.KALAPØJSER, KAKAERLAKPULER,BRODTGAARD

Monrad & Rislund´s samarbejde gennem snart 40 år er legendarisk i dansk underholdning. Deres pågående, ligefremme og grænsesøgende humor har været banebrydende ikke mindst for udviklingen af dagens stand-up scene. Hos Monrad & Rislund har det talte ord til alle tider haft følgeskab af masser af musik og nu også ølsmagning med øl fra komikerduoens eget bryghus.  

For mere end 25 år siden var Monrad & Rislund forsidestof i forbindelse med udsendelsen af LPen (det hed det dengang) “Øl er gud”.  Bryggeriet Carlsberg ville med fogedforbud have udgivelsen standset, idet de mente, at pladeomslaget krænkede deres varemærkerettigheder. Byretten mente det modsatte…Den gang kunne ingen vide, at Monrad & Rislund en dag selv ville stå bag egen ølproduktion, men i 2011 tog en virksomhed fra deres fiktive univers springet fra den virtuelle verden til den barske virkelighed: Pladderballe Bryghus blev en realitet. 

Efter en vanskelig start er Pladderballe Bryghus idag et velkonsolideret brand blandt mikrobryggerier. Øllet, der brygges på Svaneke Bryghus, har navne efter begreber i det monrad/rislundske univers f eks. Kalapøjser, Brodtgaard Basement Reserve og Kakerlakpuler. Ølsmagningen som indleder hver forestilling varetages kvalificeret af direktør for Pladderballe Bryghus, John Serritzlev. John har brygget gennem mange år, har stor viden om øl som formidles levende og humoristisk. 

Når showet efterfølgende begynder, så kan publikum glæde sig over at Monrad & Rislund er ikke blevet mildere gennem årene. Som +60årige har de meninger om stort set alt, -meninger de ikke holder for sig selv. Et langt liv har kun skærpet deres satiriske tæft og hvæsset deres penne, og så er “skidesjovt”  kun fornavnet… Komikerduoen har desuden hundredevis af kompositioner inden for snart sagt enhver genre i bagagen fra de tæt på 30 albums, de har udgivet.

Med andre ord: Det bliver morsomt, musikalsk og velsmagende.