Brønshøjs nye træner hedder Carit Falch ...

BB-træner 1

 

FODBOLD: Spændingen er udløst – Brønshøj har fundet sin nye træner efter Bo Henriksen. Det er den unge A+træner- og talentchef fra HB Køge, Carit Falch, som skal varetage den store opgave 

      untitled                               

 banner_carit                                    

      

      untitled

Her er tale om måske ikke ligefrem Bo Henriksens diametrale modstykke, men så i hvert fald en helt anderledes type træner, som nu får tøjlerne på divisionsholdet. Faktisk kan man sammenligne denne ansættelse lidt med det, man gjorde i Brøndby, da man hentede Thomas Frank ind fra et af de unge landshold og gjorde ham til træner for førsteholdet. Carit Falch har de seneste par år været A+træner- og talentchef for HB Køge, og det arbejde har han varetaget fortræffeligt.

2700-netavisen mener, det er et fornuftigt valg.

Men faktisk kommer den nybagte BB-træner fra FC Nordsjælland, hvor han havde ansvaret for U17 ligaholdet og samtidig var scout og analysemand for divisionsholdet.

– Jeg er træner med stort T, og jeg lever på banerne, så det at være tæt på et af de mest succesfulde og bedst spillende superligahold var ekstremt spændende og lærerigt, udtalte Carit Falch i forbindelse med sin ansættelse i HB Køge.

– Jeg er typen, som engagerer mig 100 procent i det, jeg er i. Det lyder måske lidt frelst, men sådan er det. Jeg elsker at arbejde med fodbold og mennesker på alle niveauer.

Alt i alt et spændende valg, Brønshøj har truffet. 2700-netavisen har indhentet udtalelser fra flere sider omkring Carit Falch, og alle er yderst positive.

Det skal nok blive spændende. Der skal lyde et kæmpe VELKOMMEN til Brønshøjs nye unge træner ..