Dumt nederlag i Roskilde - BB tabte for første gang i tretten kampe

Der er ikke noget at sige til, hvis Brønshøjs spillere ærgrer sig en ekstra gang efter onsdag aftens kamp på udebane mod Roskilde KFUM. Hjemmeholdet vandt 3-2 efter 2-1 ved pausen. Men kigger man på hele kampen, var BB bedst. Det fungerede ganske glimrende, men Roskilde KFUM fik tre foræringsmål, som desværre blev afgørende for kampens resultat.

Det blev 1-0 efter 14 minutter, men godt et kvarter efter udlignede Brønshøj på et straffespark, scoret af Rasmus Suhr. Glæden var imidlertid kort, for bare et par minutter efter havde Roskilde KFUM scoret til 2-1 – også på straffe. Det blev resultatet af første halvleg.

Efter pausen scorede hjemmeholdet til 3-1 efter en god time, men i det sidste minut af ordinær spilletid reducerede Rasmus Rønne til slutcifrene 3-2 til KFUM. Det var dermed BB’s første nederlag i tretten kampe, men der er ingen grund til at råbe vagt i gevær. Holdet spillede en god kamp i Roskilde, og mon ikke Greve får nok at se til, når de besøger Tingbjerg Ground på søndag kl. 14.00. Bemærk tidspunktet.