Utroligt Horsens slipper fra TG med fuldt skod

 1379722_602011639846805_851974802_n

En situation fra kampen, hvor Valon Ljuti blandt andet forfølges af Horsens anfører Martin Retov

To gange i efteråret har jyderne vundet over BB på Tingbjerg Ground

FODBOLD: Og uden farvede briller kan vi vist nok tillade os at sige, at det i begge tilfælde lige så godt kunne være gået til hjemmeholdets side. Ikke mindst den første af de to kampe. BB førte 1-0 til kampens døende minutter. Så fik Horsens straffe – og i overtiden scorede de sejrsmålet til 2-1.

Det blev også 2-1 i lørdagens kamp på TG, og igen efter at BB havde ført. Denne gang holdt føringen dog kun 5 minutter, så havde jyderne udlignet i en første halvleg, som godt kunne være endt mere målrig – ikke mindst på grund af den glatte og regnvåde bane. Ikke lang tid efter at Horsens var kommet på 1-1 havde BB en mega chance, da Jesper Fleckner headede bolden lige op i krydset. Men på en nærmest overnaturlig måde fik en Horsens forsvarer reddet på målstregen, så bolden gik til hjørne. Og så kom det tilfældige sejrsmål, da Horsens scorede mellem venner og fjender til 2-1 efter hjørnespark. Et mål som Nicklas Dannevang ikke så helt god ud ved, men udsynet var spærret, så det er synd at bebrejde den ellers så dygtige målmand.

2-1 holdt ikke alene til pausen – men kampen ud, og dermed kunne Horsens endnu engang rejse hjem med en kneben 2-1 sejr i bagagen.

Intet at sige til, hvis BB’erne ærgrer sig gevaldigt over de to kampe. De kunne lige så godt have vundet dem begge.

Kampen om Mosen

På søndag vil man sikkert igen kunne opleve “hvepse-vandring” gennem mosen, når BB skal møde arvefjenderne AB i Gladsaxe. Supporterne planlægger at gentage marchen fra sidste gang, BB spillede i Gladsaxe.

Kampen spilles kl. 15.00 – og det gælder meget vigtige point. Tilsvarende kamp tidligere i efteråret endte 2-1 til AB’erne.