Vind en "Krummepakke" i 2700-netavisen !

I forbindelse med den netop overståede premiere på Årets danske familiefilm “Krummerne” – Alt på spil, springer vi med en lille konkurrence her i 2700-netavisen.

IMG_1725

Vi udlodder en såkaldt “Krummepakke”, som består af en Krumme-kasket, en Krumme-madkasse, en Krumme-flaske og to fribilletter til den nye Krumme-film. Præmien kan afhentes i Vanløse Bio på Jernbane Allé 42 i Vanløse.

———————————————————————————————————————————————–

KONKURRENCEN:

Hvem har skrevet “Krummerne” ?

Hvorfor er Krumme ked af det ?

Hvor kan man hente sin præmie, hvis man vinder ?

Når man har besvaret de tre uhyre svære spørgsmål, sender man svaret til fa@2700-netavisen.dk – husk at skrive tydeligt navn, adresse og tlf.nr. – så vil vi på fredag morgen trække lod om pakken blandt de rigtige svar.

Man kan også gå ind på facebook og besvare spørgsmålet på netavisens side, hvis det er nemmere.

God fornøjelse !

———————————————————————————————————————————–

Lidt om den nye film.

1

Thøger Birkelands Krummerne er tilbage på lærredet med et helt nyt hold.  Efter at have hærget biograferne og TV op igennem 90´erne og igen og igen været vist på TV, så er det tid til, at de kommer igen. Og det gør de så i KRUMMERNE ALT PÅ SPIL med et stærkt hold: Lisbeth Wulff er Krummemor og Henning Valin er Krummefar. Krumme er Victor Stoltenberg, der også spiller sønnen i Arvingerne. Martine Hjejle er storsøster Stine. Martine havde hovedrollen i DR´s julekalender Julestjerne fra 2012,  og lille Grunk spilles af lille Luka.  Yrsa, Krummes store kærlighed, er Annabella Sørensen og Tom, Krummes kammerat er Rasmus Baldersen. Både Annabella og Rasmus har været med i flere kortfilm og TV serier. Vi møder også Tommy Kenter, Kirsten Norholdt, Preben Kristensen, Mia Lyhne, Frederik Nørgaard og Jens Jørn Spottag og Lars Bom, der er det nye skurkepar i dansk film.

Krummerne skrives af Krummeveteranen John Stefan Olsen, der har skrevet alle Krummefilmene og Krummernes Jul en af TV2´s største julekalender succeser.  Instruktionen er lagt i hænderne på en anden Krummeveteran. Det er Barbara Rothenborg, der spillede Yrsa i de to første Krummefilm og var Nana i TV serien af samme navn.  Nu er den voksne Barbara blevet filminstruktør og har blandt andet instrueret ungdoms tv- serien Sjit Happens. Det er igen Regner Grasten Film, der producerer med støtte fra Det Danske Filminstitut og TV2.

Og hvad sker der så i den nye Krummefilm?  Ja det er hele starter en helt almindelig morgen hos Krummerne, hvor der som altid er velordnet kaos i familien. Krumme er ked af, at han ikke har nogen cykel, da skolen skal køre løb mod naboskolen i en konkurrence på mountainbike. Far lover at lave en ny, og det gør Krumme virkelig bekymret. Mor er pædagog og bliver fyret, hvis hun ikke uddanner sig til leder. Far er lærer på Krummes skole og har problemer med alle de nye regler. Far vil helst bare undervise i sløjd, hvor han kan eksperimentere med sine opfindelser, der tit forvolder en del skade især på skolens el og computersystem. Stine er for en sikkerheds skyld i dårligt humør, da hun skal på tur til Paris, og eleverne skal selv betale. Far og mor lover at betale, når de har vundet i lotto. Grunk håber på, at de som sædvanlig glemmer ham, så han kan hygge sig. Når samtidig Far siger op for at blive opfinder, og et par svindlere er ved at få alle smidt ud af ejendommen, så er det ikke så mærkeligt, at Krumme synes det er svært at være 11 år.