Vinderne af tipskonkurrencen blev hyldet på Tingbjerg Ground

Tirsdag eftermiddag blev 2700-netavisens tre tipsvindere hyldet på Tingbjerg Ground. Hver fik de overrakt en flot gavekurv fra Mulles Thehus i Brønshøj. Det var BB’s sportschef Thomas Ibsen, som stod for den side af sagen, og naturligvis fik man en god snak om den kommende sæson, som jo starter på lørdag samme sted, hvor Brønshøj tager imod B.93.

Alle tre tippere skal forsvare deres titel på den kommende kupon, som netavisen allerede lancerede i mandags. Så alle læserne kan hver uge i efteråret følge slagets gang og de mange tip, der vil blive givet til BB’s kampe.

De tre dygtige vindere – Ole Vadmand, HF-C Efterslægten, Niels Frandsen, Den lille gode Slagter og Bjarne “Sild” Rasmussen, Romas er alle enige om, at det er en glæde at støtte BB’s divisionshold ved at deltage på netavisens tipskupon. Præcis halvdelen af den pris, man betaler for at være med, går direkte til BB, så alle 12 deltagere yder på årsbasis ialt 36.000 kroner.

–  Det er vi naturligvis meget glade for, siger sportschef Thomas Ibsen. – Hver en krone har stor betydning, og jeg kan kun opfordre alle til at bakke tipskuponens deltagere op. Det fortjener de.

Slagtermester Niels Frandsen glæder sig til en ny tipsdyst i 2700-netavisen. Her ses han sammen med sportschef Thomas Ibsen.

Ole Vadmand, HF-C Efterslægten har to favorithold. Det ene er Fremad Amager, og det andet er Brønshøj !

Bjarne “Sild” Rasmussen, Romas, har nu vundet titlen to gange og går efter mere. Grundet travlhed nåede han først frem til overrækkelsen et par timer senere. 

Gå allerede i dag ind og kig på efterårets første tipskupon, hvor 12 lokale har givet sit bud på BB’s hjemmekamp lørdag mod B.93.