12-årige Olivia Frederikke fra Brønshøj optræder live i "Danmark har talent" på lørdag ..

Efter at have imponeret dommerne i ‘Danmark har talent’ er Olivia Frederikke fra Brønshøj nu igen klar til at indtage scenen. Men det er LIVE, når hun på lørdag 2. november klokken 21.00 skal performe på landsdækkende tv – foran et stort publikum og dommerne Signe Lindkvist, Peter Frödin, Sus Wilkins og Simon Jul!

Olivia Frederikke er 12 år og kommer fra Brønshøj. Hun bor hjemme hos sin mormor og drømmer om at blive musiker. Til audition optrådte hun med en sang, som hun havde skrevet til sine to bedste veninder. Hun spillede samtidig på sin ukulele.

Se hendes optræden her

Olivia Frederikke, der imponerede dommerne med en sang, hun selv havde skrevet og komponeret til sin veninde, har fået sangundervisning siden sidst, men kommer igen med et nummer, som hun selv har lavet.

35 nøje udvalgte talenter

Hun er blandt de 35 nøje udvalgte talenter, som er gået videre til liveprogrammerne i ‘Danmark har talent’. Du kan læse mere om de andre live-deltagere her

Olivia Frederikke her på scenen med sine to bedste veninder

På lørdag skal hun dyste mod seks andre optrædende om en plads i finalen, blandt andet Hjernehviskerne og dansegruppen Lill’ Saints.

Foto: Per Arnesen / TV 2.