ANNONCE: Stem personligt !

Nu må de muslimske bøller i Brønshøj stoppes!

Af Martin Henriksen, Folketingskandidat i Københavns Stokreds for Dansk Folkeparti 

Det er rystende at læse de mange beretninger om, hvordan en flok ballademagere med indvandrerbaggrund spreder utryghed og chikanerer erhvervsdrivende og borgere i Brønshøj. De fleste har sikkert hørt om pølsevognen mm., det blev tvunget til at lukke. Jeg har også selv tale med flere lokale beboere, som er virkelig trætte af tingenes tilstand.

Det er langt ude, at almindelige mennesker ikke kan være i fred. Det holder ikke. Det skal stoppes. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi fastholder den stramme udlændingepolitik, for vi skal have færre til landet, og meget gerne et asylstop samt flere hjemsendelser. Det er bl.a. det som det kommende valg handler om. Det håber jeg, at I vil huske på når I skal afgive jeres stemme. Tingene hænger sammen.

Jeg ved godt, at der er personer med indvandrerbaggrund, som gør det godt. Ros til dem. Men vi skal også kalde tingene ved deres rette navn, og der er for en stor dels vedkommende tale om unge utilpassede drenge med muslimsk og arabisk baggrund, som pga. nogle kedelige kulturelle og sociale normer tror, at de kan tillade sig næsten hvad som helst. Men det kan de ikke! Politiet skal naturligvis gribe langt hårdere ind over for de muslimske bøller. De må lave en strategi for, hvordan man kommer det uvæsen til livs. Og hvis Politiet ikke har de fornødne værktøjer til at løse opgaven, så må de sige til. Vi lytter gerne til politiet. DF har rejst sagen overfor justitsministeren, og ministeren, regeringen og andre partier er efterfølgende gået ind i sagen. Det er lidt sent, men bedre sent end aldrig.