Husum - Husumvold Kirke til og med 29. april

Husum Kirke meddeler:

FOR NYT – OG FOR ÆNDRINGER, HOLD ØJE MED WWW.HUSUMKIRKE.DK, INSTAGRAM, FACEBOOK, OPSLAG VED KIRKEN OG KIRKENS NYHEDSBREVE.

Søndag d. 25/4 kl. 10.30: Højmessen 3. søndag efter påske er ved sognepræst Frederik Teglberg Damm.

Onsdag d. 28/4 kl. 17-18: LITTERATUREN, FILOSOFIEN OG POESIEN / Husum Kirke inviterer igen til ONLINE læsekreds. Vær opmærksom på, at tidspunktet er flyttet fra kl. 19 til kl. 17.

Læsekredsen ledes af sognepræst Iben Sørensen, og der er gratis tilmelding til hende på ibks@km.dk eller 51 27 47 84.

Denne onsdag læser I ”de” af HELLE HELLE (Roman, Rosinante 2018). Næste gang læsekredsen mødes, bliver onsdag den 26. maj kl. 17, hvor I skal læse JENS CHRISTIAN GRØNDAHL’s ”Dage som græs” (Roman, Gyldendal 2020).

Torsdag d. 29/4 kl. 9: Denne torsdags morgenandagt i Husum Kirke er også ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Torsdag d. 29/4 kl. 17: Husum Kirke inviterer til Gud [& Gaffel] / Børnegudstjeneste – om BEDEDAG.

 

I Husum Kirke glæder de sig til også i denne måned at slå dørene op for en skøn børnegudstjeneste ved sognepræst Bettina Birk Jensen sammen med børnekorleder Christina Schimmell Rindorf. Bagefter vil der være lækre og mættende pølsehorn ”to-go” til alle deltagende.

 

Husumvold Kirke meddeler:

FOR NYT – OG FOR ÆNDRINGER, HOLD ØJE MED WWW.HUSUMVOLDKIRKE.DK, FACEBOOK, INSTAGRAM, NYHEDSBREVE, 2700-netavisen samt OPSLAG VED KIRKEN.

Søndag d. 25/4 kl. 10: Kom trygt til højmesse i Husumvold Kirke – denne 3. søndag efter påske ved sognepræst Stig Boel. Her er ord til eftertanke, tid til ro, fællesskab og stemningsfulde toner. Aktuelt varer gudstjenesten ikke længere end 1/2 time, og kirken følger alle myndighedernes andre anvisninger, så vi kan blive ved med at passe på hinanden. Der er derfor også fortsat tilmelding til gudstjenester og andagter på www.husumvoldkirke.dk  For spørgsmål i forbindelse med tilmelding, ring til kirkekontoret på 38 60 90 40.

Sang, Sjov & Nye Venner – Husum & Husumvold Kirkers fælles korskole for børn synger igen, UDENDØRS

Husumvold og Husum Kirkers fælles korskole har kor for børn fra 0. til 9. klasse, der har lyst til at synge. Og efter en lang coronapause kan korene nu igen begynde at synge – udendørs. I korene synges både rytmiske og klassiske sange og salmer, enstemmigt og med tiden også tostemmigt og på engelsk eller måske på andre sprog. Korene, der ledes af Christina Schimmell Rindorf, er gratis at være med i og uden optagelsesprøve.

Da Spirekoret er stort, og da den rette afstand skal holdes, åbner kirkerne op for tilmelding til et Spirekor om lørdagen også. Således at sangglade 0.-1.-klassebørn (og de, der skal starte i skole til sommer) nu kan synge ENTEN onsdage ELLER lørdage. Der er fortsat plads til flere spirer om lørdagen, så kender I børn i aldersgruppen, der har lyst til at synge sammen med andre og få nye venner, kan I tilmelde på kirkernes hjemmesider.

Spirekor (0.-1. klasse samt børn, der starter i skole til sommer) – holdstart onsdag den 14. ELLER lørdag den 17. april. Onsdage kl. 16.30-17.30 i Husumvold Kirke ELLER lørdage i Husumvold Kirke kl. 10-11.

Børnekor (2.-4. klasse) – holdstart mandag den 12. april. Mandage kl. 16.00-17.00 i Husum Kirke.

Juniorkor (5.-9. klasse) – holdstart mandag den 12. april. Mandage kl. 17.15-18.15 i Husum Kirke.

Der optages løbende nye børn. Tilmelding skal ske på www.husumvoldkirke.dk eller www

 

Book – Litteraturen, filosofien og poesien i Husum Kirke – Foto: Pixabay
Hands – Gud & Gaffel i Husum Kirke – Foto: Pixabay
ebuen-clemente – musikANDAGT i Husumvold Kirke – Foto: Unsplash
kor_tilweb – Husum & Husumvold Kirkers børnekor – Illustrator: Josephine Kyhn