Afrofuturisme med Erik Steinskog på Husum Bibliotek

Har man brug for at tale om den nye Black Panther film – eller hvad er afrofuturisme og Black Sci-fi og fantasy, og hvorfor har man brug for mangfoldig repræsentation i kunstens og litteraturens verden? Hvilken plads kan sorte og brune mennesker indtage i vores fælles ånds- og kulturhistorie i dag, og hvilke fremtidsudsigter forestiller de sig i kunstens verden?

Disse spørgsmål og mange andre kan man stille og få kvalificerede bud på fra bibliotekets afrofuturisme-forsker Erik Steinskog, der både forsker i Beyoncé og operaer og undersøger spørgsmål om køn/seksualitet og om forhold mellem musik og teknologi, når Husum Bibliotek i forbindelse med litteraturfestivalen Kbh Læser, der i år har temaet MANIFEST, lukker op for en samtale, der skal belyse, hvorfor afrofuturisme som kunstnerisk udtryksform er spændende og meget mere.

                   Erik Steinskog                            

Der skal tales om afrofuturisme, manifester og se og høres gode eksempler på afrofuturisme i populærkulturen inden for musikkens, filmens og litteraturens verden.

På bibliotekets hjemmeside kan man læse mere om arrangementet og læse de korte manifester (+en længere artikel til de rigtigt nørdede), som man skal forholde os til, når der åbnes den 27. februar kl. 19 for en god samtale om afrofuturisme på Husum Bibliotek i forbindelse med Kbh Læser 2018. https://bibliotek.kk.dk/arrangementer/events-og-festivaler/afrofuturisme…

Der er også et event på facebook, som man meget gerne må tilmelde sig, hvis man har lyst til at være med:

https://www.facebook.com/events/353910105017558/ 

OBS! Ingen entré eller tilmelding nødvendig for at deltage i arrangementet.

På gensyn på Husum Bibliotek!