Altså man siger jo - intet er ondt, uden det er godt for noget

– men det skærer alligevel lidt i hjertet, når man ser disse billeder

På netavisen er vi måske nok lidt for nostalgiske og romantiske, så vi kunne nu ikke dy os for at køre en tur over på Nordrupvej for at se, hvor langt man er nået med at fjerne Husum Boldklubs gamle samlingssted – det trætte og udslidte klubhus, som har en lang og broget historie bag sig. Det første fra 1934/35 brændte jo, men blev genopført, og siden blev der bygget lidt til.

Dette motiv vil altid stå i hukommelsen hos mange i Husum

En epoke er forbi, og som vore kære læsere vil kunne se, så er der ikke meget tilbage. Den ene container efter den anden har kørt mange af de sørgelige rester bort.

Man kan så spørge sig selv, om det var dette møde ved det gamle klubhus mellem formand Johnny Nielsen og Peter Skaarup, Dansk Folkeparti, den 23. oktober 2014, der satte gang i noget ? Siden har Husum fået lækkert kunstgræsbaneanlæg, og snart følger et splinternyt og moderne klubhus efter. Det står i hvert fald helt fast, at to partier har en væsentlig andel i forbedringerne – Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet.

Men tilbage til nuet – og resterne af det gamle klubhus. Kig godt på billederne.

Der arbejdes ihærdigt på at få ryddet alt det gamle totalt, og flere gange om dagen køres containere bort

               

I et hulter til bulter ligger resterne af en klubs historie og venter på at blive fjernet definitivt.

Sådan er livet – noget forsvinder og nyt kommer til. Der er ingen tvivl om, at alle Husums medlemmer og tilhængere har noget at glæde sig til. Alene tegningerne som man ser her kan få blodet til at bogle af fryd.

                   Det bliver bare så lækkert, så lækkert

Husum vil, når klubhuset står færdigt med stolthed kunne byde alle velkommen i de nye omgivelser. Og de aktive på banen vil næppe savne badefaciliteterne fra det gamle klubhus, som nærmest lignede noget fra 2. verdenskrig.