Altså undskyld - men hvem har dog fundet på dette ?

På Kobbelvænget har man virkelig gjort noget ud af det. Der er lavet gang- og cykelsti i den højre side, når man kommer fra Gadelandet. Intentionen er skam fin nok, men hvem i alverden har dog været så kløgtig, at lave en ny cykelsti, som bevirker, at to personbiler nu ikke kan passere hinanden, når der som altid holder parkerede biler på venstre side.

Man har heller ikke taget højde for, at der faktisk er lagt en buslinje på strækningen. Giver man sig tid til bare et øjeblik at overvære trafikken, så vil man opdage, hvor usmidigt, det er lavet. Cykelstien i højre side burde være undgået. I stedet havde det været praktisk at lave en midterstribe på den brede cykelsti i venstre side. For så mange cyklister benytter altså ikke den rute, så det kunne have været et problem. Kig engang på billedet.

Der er ikke plads til, at to biler kan passere hinanden, og det bevirker, at man enten skal holde og vente på, at en bil cirka 150 meter nede af vejen skal passere, eller forsøge at bruge en af indkørslerne til ejendommene.

Havde vejen været ensrettet, ville det såmænd være okay – men som man har lavet det nu, er det ikke særlig smart.