Hvem skulle have troet det legendariske "tæskehold" i Brønshøjs trøjer ?

Hvor mange havde troet, at de landskendte Casper Christensen, Jan Gintberg og Mads Vangsø engang har båret Brønshøjs fodboldtrøjer ? Men jo den er såmænd god nok. Det skete på det tidspunkt, da “tæskeholdet” var på sit højeste i Danmarks Radio.

Det var en ualmindelig frisk overborgmester, som matchede “tæskeholdet” til sidste sekund.

Hver uge hørte det meste af landet med på denne helt crazy og meget uforudsigelige udsendelse med de tre spilopmagere. Kvarteret omkring det gamle radiohus på Rosenørns Allé blev nærmest besat af begejstrede fans, som ville høre Gintbergs berømte “tale til nationen” nærmest råbt ud af et vindue på 4. sal i en megafon.

   

Netavisens redaktør inviterede en dag den populære trio en tur til Brønshøj, og sandelig om ikke de mødte op. Betingelsen for at komme var, at de ville få lov til at interviewe en super flot model samt prøve at lave en avisside.

Sådan – det må være opskriften på en flot avisside, siger de tre spasmagere med et smil

Nogen super flot model blev det nu ikke ligefrem, men derimod Københavns daværende overborgmester Jens Kramer Mikkelsen.

         Sådan blev overborgmesteren præsenteret for Tæskeholdet

Og godt nok gav det adskillige kommentarer, som ikke tåler gengivelse her – men mødet blev en succes. Det var nemlig her, Jens Kramer gav “tæskeholdet” lov til at holde en gigantisk afslutning i Fælledparken. Dette skete en måneds tid efter og blev et kæmpe tilløbsstykke.

Og så blev der ellers grinet og pjattet – men også talt alvorligt – og Tæskeholdet var meget lydhøre 

Senere blev netavisens redaktør geninviteret til radiohuset, hvor det blev til en festlig stund sammen med de tre friske gutter, som jo siden har gjort det helt fantastisk.