I slutningen af denne måned er Cirkus Arena tilbage på Bellahøj

Når Cirkus Arena i år fejrer 65 års jubilæum, er det med Bubber i spidsen som årets konferencier. Som medkonferencier får han selskab af sangfuglen Julie Berthelsen. Cirkus Arenas nye forestilling ’Cirkus ifølge Bubber 2’ er spækket med numre i verdensklasse, og for første gang i Skandinavien bliver der udført motocross-rampestunts i en cirkusforestilling. Forestillingen spiller på Bellahøj cirkusplads fra den 25. marts – 13. april.

Ekstrem-cirkus i verdensklasse
Jubilæumsshowet er fyldt med ekstreme numre i verdensklasse, og sammen med Bubber og Julie vil man bl.a. møde Alex Porsing, som i november vandt ‘Danmark har Talent’ på TV2. Alex Porsings motocross-team FMX Danmark vil udføre de vildeste rampestunts hen over manegen på deres flyvende motorcykler. I luften får de selskab af linedanserne Danguir, som imponerer med en 7-mands-pyramide – på line. Det er aldrig før set i Danmark.

Så der er artisteri i verdensklasse på programmet, der bl.a. også rummer springakrobater i flotte formationer og de sødeste hunde med hele 5 rekorder i Guinness World Records. Hunde som også i februar 2020 var finalister i ‘America’s Got Talent – The Champions’, hvor den hårde dommer Simon Cowell udtalte, at de var det bedste hundeshow, han nogensinde havde set.

– Jeg er stolt over, at jeg skal være med til at lave Cirkus Arenas 65 års jubilæumsshow fortæller Bubber. -Heldigvis bliver det ikke den svære 2’er, for det er jo egentlig 9. gang, jeg er med. De første 7 gange var bare i 90’erne. Jeg glæder mig til, at vi gør det igen, og så ovenikøbet med et jubilæum og Julie Berthelsen ved min side.


– At jeg skal på turné med Cirkus Arena er ekstra specielt for mig, indskyder Julie Berthelsen. –  Det var kæmpe stort, da Cirkus Arena begyndte at komme til min by i Grønland i 80’erne. I Danmark er cirkus en del af kulturen, men fordi jeg var barn i Grønland, så har cirkus altid været helt anderledes for mig. Så personligt er det nogle helt specielle følelser, der ligger i at skulle være en del af Cirkus Arenas 65 års jubilæum.

Vilde jubilæumsstunts
De tre seneste år er Cirkus Arenas nytænkte cirkusforestillinger blevet særlig godt modtaget af publikum, anmeldere og prisjuryer, som i 2019 tildelte ‘Årets Talentpris’ og prisen for ‘Årets Bedste Nummer’ til Cirkus Arena ved Den Danske Cirkuspris, siger cirkusdirektør Benny Berdino. –  I 2020 fortsætter Cirkus Arena den fornyende stil, når de fejrer 65 års jubilæum med nye vilde tricks i ærmet.

– Vi oplever, at vi har skabt et koncept, som publikum synes om og vil genopleve. Det er cirkus der samler hele familien om en oplevelse, de kan være fælles om. En fascination af det ekstraordinære talent. En række ekstreme verdensartister der har trænet sig op til at kunne det næsten fysisk umulige, og med Julie Berthelsen og Bubber ved roret er der garanti for, at det stadig bliver i øjenhøjde med publikum.

På netavisen regner vi stærkt med i samarbejde med Cirkus Arene at kunne udlodde flere billetter i en lille konkurrence. Men det vender vi tilbage til senere.