- Jeg er stolt over sejren - men har også været heldig !

René Carstensen – indehaver af LOOP fitness i Brønshøj – er glad og stolt over at have vundet i sin debut på netavisens tipskupon.

Her ses René Carstensen, da han fik overrakt sin præmie af netavisens redaktør tirsdag eftermiddag

Vinderen af forårets tipskupon i netavisen blev René Carstensen fra Loop Fitness på Frederikssundsvej 266 i Brønshøj. Det skete endda ret så overbevisende. Selv er han meget overrasket over sejren, for fodbold har aldrig været hans foretrukne sport.

– Nej jeg må ærligt indrømme, at holdsport aldrig har interesseret mig ret meget, fortæller den glade vinder. – Gennem hele livet har jeg været svoren motionsfreak, og det har udmøntet sig i flere forskellige sportsgrene, hvor jeg har kæmpet alene. Så at jeg i dag står som indehaver af Loop Fitness i Brønshøj er egentlig ingen tilfældighed. Det har faktisk altid ligget i luften, at det var mit kald. Og tro mig – jeg er meget glad for at være kommet til bydelen. Derfor vil jeg også gerne involvere mig i flere lokale ting, og blandt andet derfor sagde jeg ja tak til at deltage i netavisens tipskupon. Mange i Brønshøj kan have stor glæde af at komme i Loop Fitness, fordi vi har et overskueligt koncept, som dækker alle aldre. Foreløbig vil jeg glæde mig over sejren og den flotte præmie, og så er jeg klar til at forsvare min titel efter sommerferien. Mit kendskab til Brønshøj Boldklub har jeg måttet læse mig til, ligesom jeg ihærdigt har studeret resultater og stillinger i turneringen. Min viden om fodbold er ikke ret stor, men jeg fryder mig da over, at jeg overlod andenpladsen til netavisens redaktør, slutter den glade vinder med et stort smil.