Medlem af Lokaludvalget har trukket sig fra Alternativet

På sin facebook profil meddeler Stine Skot, som er med i Brønshøj-Husum Lokaludvalg, at hun trækker sig fra sit parti Alternativet.

Hun skriver bl.a. – Jeg blev draget ind i kampen og har gennem de sidste 5 år fået lov at opleve et tværsnit af hele det store grønne Å. Sammen med gode mennesker har jeg opstartet vores lokalforening i Vanløse-Brønshøj og været forperson. Jeg har udviklet lokalpolitik og være kandidat i København til kommunalvalget og herefter baggrundsgruppe for kultur- og fritidsborgmesteren, og sidder nu i Lokaludvalget og arbejder med borgerinddragelse og udviklingen af et lokalt tværsektorielt sundhedsnetværk.

Nu må jeg desværre trække mig ?
En bærende drøm for mig var, at vi i fællesskab kunne arbejde for den vigtige politik.
Nu er jeg alvorligt i tvivl, om det er muligt i politik uden at skulle bruge utroligt meget tid på bøvl og intriger. I de sidste 5 år har jeg hørt fra mine nærmeste omgivelser, at ”sådan er politik”. Og jeg har stædigt sagt, at det er det, vi skal lave om på. Jeg er et meget tålmodigt menneske, men jeg har en grænse.

Men jeg orker ikke at kæmpe mere.

Jeg troede, at vi var et godt sted i København efter en meget tumultarisk tid under KV17. Mange har arbejdet benhårdt for at Å skulle rejse sig. Men det er revet ned – igen!

Jeg ønsker Å held og lykke og jeg håber, at Alternativets fantastiske politik kommer ud at leve på den ene eller den anden måde.

Min idealpolitiker er en borger, der tager et ekstra ansvar på sig for en periode. Min periode slutter for denne gang.

PS.
Jeg bliver i Lokaludvalget på Alternativets mandat perioden ud, hvis jeg får lov eller indtil der er fundet en afløser for mig.

Sådan afslutter Stine Skot sin meddelelse. Spørgsmålet er så, om hun kan fortsætte på Alternativets mandat perioden ud, når hun har forladt partiet. Men det får vi nok snart svar på.

Lokaludvalgets formand sanktionerer !

Det ser tilsyneladende ud til, at Stine Skot godt kan fortsætte i Lokaludvalget uden de store problemer i følge det svar, Lokaludvalgets formand Hans S. Christensen, SF, har givet hende. Han skriver, at hvis ikke for Alternativet så som indvalgt ved suppleringsvalget. Sådan som netavisen forstår lokaludvalgets regler, kan Stine Skot dog ikke bare repræsentere sig selv som løsgænger – men skal ved et suppleringsvalg repræsentere enten et politisk parti eller en af bydelens lokale foreninger.

Billedet har vi venligst lånt fra Stines Skots facebook-side.