Pejsegaarden Charity - en god ting for lokalområdet

Sidste år stod Pejsegaarden for en af de mest bemærkelsesværdige juleaftener i lokalområdet nogensinde. Man havde simpelthen arrangeret en stor og ualmindelig hyggelig juleaften for omkring 130 gæster, som oplevede både gaveleg, dans, middag og alt, hvad der hører en rigtig dansk juleaften til. Arrangementet var så flot og vellykket, at Pejsegaardens to hovedpersoner Ronnie og Nikolai tidligere i år fik overrakt 2700-initiativprisen, uddelt af netavisen.
Fra juleaften sidste år i Pejsegaarden. Amin Jensen, Nikolai og Ronnie kan glade konstatere, at denne aften blev uforglemmelig for omkring 130 glade lokale borgere.
Vi var selv til stede og kunne mærke en herlig og glad stemning med hygge og hjertevarme gennem hele arrangementet hos alle de inviterede.
Pejsegaarden Charity besluttede dagen efter, at man hvert andet år vil afholde juleaften for udsatte familier.
                                                  
Det var James Rasmussen, der overrakte initiativprisen til Nikolai og Ronnie ved netavisens arrangement i Pejsegaarden da Sportsprisen blev uddelt i januar.
I år bliver de indsamlede penge brugt på to forskellige formål. Det ene – at hjælpe børn fra udsatte familier til at gå til dans, og det andet – at få opsat en hjertestarter udenpå Pejsegaarden, så den vil være tilgængelig for alle i hele området, som i en nødsituation skulle få brug for den. Efter planen bliver den opsat i midten af januar.
Omkring tyve børn har i år deltaget i Pejsegaardens dans, som i gennem Pejsegaarden Charity har fået muligheden for at danse, møde andre børn med samme interesse og få en ugentlig sjov eftermiddag med musik og bevægelse.
Pejsegaarden Charity samler blandt andet penge ind ved deres årlige lotteri, hvor alle kan købe lodder. Gevinsterne i lotteriet er doneret af forretninger, firmaer eller private. Og der er fantastiske gaver af vinde.
Et andet tiltag er et samarbejde med juletrae.net. Igen i år vil juletrae.net/pejsegaarden/ donere til Pejsegaarden Charity. For hvert juletræ der sælges gennem dette link, doneres 100 kr. til børn, der gerne vil opleve glæden ved dans, men hvor familierne ikke kan finde pengene.
I år har juetrae.net/pejsegaarden/ valgt at udstille 4 træer på Pejsegaardens store terrasse – alle gæster og medlemmer nyder det lysende syn, der tager imod hver aften på Pejsegaarden.
Men via linket kan man også vælge at få træet leveret lige ved døren – og nyde træet ekstra meget ved at have doneret penge til Pejsegaarden Charity. Dog skal man virkelig skynde sig, inden det er for sent !