Pejsegaardens juletræ har 300 flere lys end træet på Rådhuspladsen

           

Her ses fra venstre Nikolai, Jens Chr. Larsen, Charlotte Eggertsen og Ronnie Handskemager foran det flotte juletræ, som skal være midtpunktet til Pejsegaardens juleaften.

Som det hører sig til har Pejsegaarden igen i år et stort flot juletræ stående på terrassen mod Frederikssundsvej, men i år har det en helt speciel betydning og historie med sig.

Træet ankom fra en plantage på Fyn torsdag middag og blev straks pyntet med de 1000 små gyldne lys, og Nikolai og Ronnie Handskemager fortæller meget begejstret, at det er 300 lys mere, end hvad træet på Københavns rådhusplads får.

Men til historien bag træet

Da ejerne af juletræsplantagen Jens Chr. Larsen og Charlotte Eggert Eggertsen hørte om Handskemagernes nye tiltag “Pejsegaarden Charity”, blev de så begejstrede, at de fluks kontaktede Nikolai og Ronnie, for at tilbyde et samarbejde. Så juletræet er en gave, som skal give glæde til de familier, som skal holde juleaften på Pejsegaarden. Samtidigt vil Charlotte og Jens Chr. give 50 kr. pr. solgt juletræ til Pejsegaardens juleaften. Da Handskemagerne hørte dette, blev de lige så begejstrede. Derfor har de valgt selv at donere samme beløb per solgt juletræ, hvilket betyder, at der til alle juletræer der bliver købt via dette link: http://juletrae.net/pejsegaarden/ doneres i alt 100,- kr. til juleaften for udsatte familier på Pejsegaarden.

Nikolai & Ronnie Handskemager har startet “Pejsegaarden Charity”, for blandt andet at hjælpe familier med få midler, så deres børn får mulighed for at gå til dans og hjælpe de udsatte familier, så de kan få en hyggelig og mindeværdig juleaften.

Allerede nu præger julen Pejsegaarden.

Den kommende juleaften afholder “Pejsegaarden Charity” en juleaften for netop familier med få midler. – Vi skal have en hyggelig aften med dans, glæde, samvær, god mad og flotte gaver til alle, fortæller Ronnie. Der startes kl. 15.00 den 24. december med æbleskiver og gløgg, og vi er 25 frivillige til at modtage og hygge om de ca. 120 gæster.

– Pejsegaarden er oplagt til en juleaften med nærvær og julehygge indskyder Nikolai og fortsætter, alt både mad og gaver er sponseret via indsamlinger, lotterier, donationer fra private, virksomheder og fonde. Så når man skal købe sit juletræ, så er det oplagt at gøre det i den gode sags tjeneste via vores link http://juletrae.net/pejsegaarden/ . Det bliver meget spændende at se, hvor meget vi kan samle sammen via juletræerne – slutter Nikolai.