Blueskaravanen kommer til Brønshøj i næste uge

Tirsdag den 17. september kl. 20 kan man opleve et stjernehold af morgendagens bluesartister i Kulturhuset Pilegården.

Foto: Sharik Derksen.

Det er pladeselskabet Ruf Records, som for 14. år i træk tager på en turné med et band skabt specielt til lejligheden bestående af selskabets nyeste og hotteste kunstnere. Turnéen breder sig både over Europa og USA og er et springbræt for unge blueskunstnere. Den er samtidig en magnet for bluesfans, der vil opdage morgendagens bluesstjerner inden de for alvor er slået igennem.

Ina Forsman (FIN)

Den finske sangerinde Ina Forsman har netop udgivet albummet Been Meaning To Tell You, der byder på en blanding af soul og blues. – Jeg kommer til at spille en del sange, som aldrig har været spillet før så vel som nogle funky sange fra engang, siger hun og fortsætter: – Det bliver en unik tour – fuld af rå, kvindelig power.

Ally Venable (US)

Apropos kvindelig power, så kommer den ikke meget mere kraftfuld end hos Ally Venable, der tilføjer den traditionelle Texas-blues et moderne twist. Sin unge alder til trods (født 1999) har hun allerede vundet en favnfuld af priser for sit heftige guitarspil. Nu fyrer hun op under Blues Caravan 2019 med et band i ryggen, der spiller taktfast som et lokomotiv bestående af Roger Innis på bas og Elijah Owings på trommer.

Katarina Pejak (CS)

Med sit soulfulde pianospil og jazzede vokal bidrager Katarina Pejak fra Beograds bluesscene denne aften med et smuglyt til materiale fra sit kommende album. – Mine shows byder på en blanding af blues, country, jazz og rock’n’roll pakket ind i en pianodrevet lyd forklarer den Berklee College Of Music-uddannede musiker. – Med mig, Ina og Ally på scenen får publikum et 360 graders kig på alle bluesmusikkens møder med andre genrer.

Billetter til 160 kr. fås på pilegaarden.kk.dk.